|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Παντελονι σκι Oxbow
Θα μου πειτε τωρα που καλοκαιριαζει το θυμηθηκες?
Λοιπον για οποιον ενδιαφερεται, το παντελονι ειναι ολοκαινουργιο στην κυριολεξια, φορεθηκε μονο μια φορα στα καλαβρυτα για ενα πρωϊ που πηγαμε κ χωρις καν να "πεσει" κατω! Το θεμα ειναι το εξης! Επειδη το ειχα δει κ μου αρεσεαλλα δεν ειχε στο νουμερο μου, το πηρα -σιγα που δεν!- και απλα μου στενεψε η μοδιστρα το ζωνακι γτ το παντελονι δεν μαζευεται.....εχει 4-5 στρωσεις με διαφορα υφασματα οπως μου ειπε, μια cordura μια υαλοβαμβακα, μια με επιστρωση σαν δερμα και παει λεγοντας. εχει κατι σαν δευτερο μπατζακι για να μπαινει μεσα στο παπουτσι κ κουμπωνει με κουμπι σουστας, ειναι σε μαυρο χρωμα και τωρα που το καλοσκεφτομαι μοιαζει πολυ με αυτα που εχουμε για την μηχανη απλα δεν εχει τα προστατευτικα. Πριν παρω παντελονι μηχανης ειχα σκεφτει απλα να παρω τις ενισχυσεις ξεχωριστα. Το δινω μονο 25 ευρω -το παντελονι ειχε καπου στα 200- Η μαρκα του ειναι απο τις πλεον γνωστες στον χωρο του εξοπλισμου σκι, οποιος ενδιαφερεται μπορει να ζητησει φωτογραφιες! Δεν ανεβαζω τωρα γτ το παντελονι ειναι φυλαγμενο με ρουχα που δεν ειναι καθημερινης χρησης! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Επιστολή Παπαδήμου στον Νίκολα Γκρούεφσκι | ortho | Επικαιρότητα | 8 | 16-02-2012 12:25 |
Το Τζίνι | Sakis | Ανέκδοτα | 18 | 25-11-2011 23:26 |
To GS κανει ... σκι;;; | kosta12gs | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 10-11-2011 20:31 |
Μασκα σκι με ενσωματωμενη HD Videocamera | emix | Διάφορα | 0 | 07-11-2011 22:22 |
ένα ουΐσκι? | Alext | Χιούμορ | 6 | 21-05-2009 10:21 |