|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ohrid,Beograd,Szeged,Budapest...2012
Ετσι το ταξιδι ξεκινησε,
την ημερα των εκλογων, δεν εχασα χρονο να ψηφισω, καθως εγω ειχα βγαλει την ημερομηνια του ταξιδιου, πριν αυτοι ανακοινωσουν εκλογες... γυρω στις 10 το πρωι εχω φτασει Λαμια για καφεδακι, μια σταση στον Κορινο και μετα εγνατια προς Πτολεμαιδα και επαρχιακος δρομος μεσω Φλωρινας για τα συνορα, εικονες εγκαταλειψης της Ελληνικης επαρχιας σε δρομο χωρις σημανση με στροφες αποτιμες και τρυπες οδηγει στα συνορα κανοντας με να αναρωτιεμαι αν ειμαι στον σωστο δρομο, ρωτωντας μονο αλλοδαπους που συναντουσα με βεβαιωναν οτι παω καλα... Τριγυρω σπιτια καλοφτιαγμενα "κιτς"με γκαζον και αγαλματα, κουνιες και μικροπισινες, τζιπαρες και μερσενταρες... τα λεφτα των επιδοτησεων, σκεφτηκα, πηγαν εκει και οχι σε εργα... στα συνορα καθολου κινηση με συντομες διαδικασιες μπηκαμε στη FYROM, που μονο εμεις την λεμε ετσι... εκει η εικονα ηταν αλλιωτικη, φτανοντας στη Bitola, Μοναστηριον στα Ελληνικα,εκει υπηρχαν καθαροι δρομοι με σημανση και ταξη ενω γυρω ηταν εργατικες πολυκατοικιε και Yugo... η διαδρομη μεσα στα πλατανια και τις καστανιες και μετα απο 720 χλμ φτασαμε στην Οχριδα, η πρωτη εντυπωση δεν ειναι καλη συναντωντας χωριατοσπιτα ,αλλα μετα φτανοντας στη λιμνη η εικονα αλλαζει |
|
|