|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Το μερακι μου
Με αφορμη το θεμα που ανοιξε ο gma21 σχετικα με την αγορα που εκανε αλουμινενιων μπαγκαζιερων σας παραθετω μερικες φωτογραφιες απο το χομπυ μου:
Ειναι μια καθαρα ερασσιτεχνικη κατασκευη, αλλα εχω καταβαλει μεγαλη προσπαθεια να ειναι μια αξιοσεβαστη δημιουργια. Στεγανοποιηση, εσωτερικη επενδυση με ταπετσαρια και εγγυηση ασφαλειας στον τροπο στηριξης, που μοιαζει μ αυτον που στηριζονται οι μπαγκαζιερες που αγορασε ο gma21. Εχω φτιαξει συνολικα οχτω τετοιες, απο τις οποιες τα προβληματα ειναι απο καθολου εως ελαχιστα. Ολα τα προβληματα ομως λυνονται και εξαλειφονται. Μπορει να μην πλησιαζουν την ποιοτητα των εργοστασιακων, αλλα την δουλεια τους την κανουν και με το παραπανω. Ελπιζω να σας αρεσουν. Οι πρωτες που βλεπετε ειναι απο ενα BMW HP2 ΥΓ. Λιγο η ωρα ειναι περασμενα μεσανυχτα, αλλα υπνος δεν μου κολλαει! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σαν να βλέπω αρκετούς γνωστούς ή μου φαίνεται | EOD-K9 | Καλώς ήλθατε | 28 | 22-02-2009 22:39 |
Κάποιος παλιοχαρακτήρας μου είπε... | Socrates | Καλώς ήλθατε | 32 | 26-01-2009 16:41 |