|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Χανιά ερχόμαστε!
Εφτασε επιτέλους και για μας η ώρα να φύγουμε για λίγο από την Αθήνα! Οι τελευταίες μας διακοπές είναι πίσω στο 2010 όταν είχαμε πάει με τη Βίκυ στη Ζάκυνθο με το πρώτο της σειράς των Dakar . Πέρσυ ο Κωνσταντίνος ήταν πολύ βρέφος και δε μετακινηθήκαμε.
Φέτος όμως.... μας περιμένουν 10 μέρες στα αγαπημένα μας Χανιά, φιλοξενούμενοι στο σύντεκνό μας..... Η σχέση μου με τα Χανιά ξεκινά το 1989 όταν πρωτοκατέβηκα, φοιτητής τότε.... κι έκτοτε τακτικά στην οικογένεια του σύντεκνου... Βέβαια φέτος η επίσκεψή μου έχει διπλό χαράκτηρα.... Χρόνια το σκεφτόμασταν κι αν δεν ήμουν "ηλίθιος" θα ζούσαμε εκεί εδώ κι αρκετό καιρό... τώρα πιά ουσιαστικά έχει αποφασιστεί κι είναι θέμα χρόνου.... ξεκινώ πλέον κι επαγγελματικά στα Χανιά κι αν οι οιωνοί είναι καλοί το συντομότερον δυνατόν θα πάρουμε τα μπογαλάκια μας και τον Κωνσταντίνο και θα μετοικήσουμε..... Πενήντα χρόνια μετά τον ερχομό του συχωρεμένου του πατέρα μου στην ΑΘήνα θα κάνω εγώ με τις αγάπες μου την αντίστροφη πορεία.... κατά κάποιο τρόπο επιστροφή στις ρίζες μας... Η Βίκυ έχει γεννηθεί στο Ηράκλειο, εγώ καταγωγή Σητειακός ( πως τα φέρνει η ζωή!) κι ο γιός μου γεννημένος στην Αθήνα θα μεγαλώσει στην Κρήτη αν το θέλει η τύχη... Παιδιά συγχωρείστε το συναισθηματισμό, σήμερα έκανα και το μνημόσυνο του πατέρα μου κι όλο αυτό μου φαίνεται κάπως.... Τέλος πάντων, αυτή είναι η ζωή, Πολύ πιθανόν ότι μέχρι την επιστροφή μας στο τέλος του μήνα να μην πολυέχω πρόσβαση στο ιντερνετ και περιορισμένο χρόνο και δε διαθέτω σμαρτφώνι, οπότε αν βγάλω καμιά φωτό που θα αξίζει να μοιραστώ μαζί σας θα το κάνω τότε! |
|
|