|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κράνος αυτός ο άγνωστος
Ζω στην όμορφη Καλαμάτα
Έχει όμορφο καιρό εδώ... Έχει και πολλές μηχανές... Κυκλοφορώ και παρατηρώ Κανείς μα κανείς δεν φορά Κράνος. Μάλλον όχι , φορούν τα παιδιά της ΔΙΑΣ , εγω και μερικοί ξεχασμένοι.... Μήπως δεν απαιτείται να φοράμε κράνος πια? Μήπως είμαι καγκουρας και Κυκλοφορώ με περιττό εξοπλισμό ? Και γιατί όταν δεν το έχω στο κεφάλι νιώθω ξεβράκωτος ? Πρόταση ...... Έτσι και αλλιώς αστυνομία δεν υπάρχει , ας μπει στο παιχνίδι το ασφαλιστικό σύστημα ... Δηλαδή?????? τι να γίνει ? Έχει σκεφτεί κανείς? Αν τρακαρεις μοτοσυκλετιστή με κράνος ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΣ έναν άνθρωπο Αν τρακαρεις μοτοσυκλετιστή χωρίς κράνος ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ έναν άνθρωπο... Η ελευθερία μου , μαθαίνουμε στα παιδικά μας χρονια σταματά Εκει που αρχίζει η ελευθερία του αλλού . Άρα ???? γιατί δεν μου δίνει την δυνατότητα να κάνω ένα λάθος? γιατί δεν μου δίνει την δυνατότητα να μην τον σκότωσω ? Έχω μηχανή και μόνο μηχανή , την πήρα στα 43 μου και αποφάσισα ότι θα την Κυκλοφορώ χειμώνα καλοκαίρι ... Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στο να μην φοράμε κράνος .... Καμία .... |
|
|