|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ο αδελφος μου (nikolas33) ειχε ατυχημα με την μηχανη του....
Καλησπέρα σε ολους και ολες...
Το πρωι κατα της 11:30 ο Νικολας ειχε ενα ατυχημα με το varadero του στον Καρεα στο υψος της Αργυρουπολης. Ενω κατεβαινε ειχε λιγο κινηση και την ωρα που ηταν κοντα σε ενα αυτοκινητο -ενα yugo 45 - ΣΠΑΕΙ Ο ΑΞΩΝΑΣ ΤΗΣ ΡΟΔΑΣ του. Το αμαξι κοβει αποτομα , μα πολυ αποτομα δεξια. Πλακωνετε στα φρενα ευτυχως ειχε abs αλλα ηταν αδυνατον να αποφυγει την συγκρουση. Επεσε πανω στο αυτοκινητο και η μηχανη πανω του. ευτυχως φόραγε κρανος γαντια μπουφαν μηχανης αλλα οχι παντελονι. Δοξα τον θεο δεν εχει πολυ ζημια. Κακωση στον λαιμο και συνδεσμους στο γονατο (δεν θελει χειρουργειο). Πηγε ΚΑΤ και ευτυχως ειναι σε πολυ καλη κατασταση σε σχεση με το τρακαρισμα!! Πολυ προσοχη σε ολους δεν ξερεις απο που θα σου ερθει και τι......... Να ειστε καλα ΔΑΝΑΟΣ αν φοραγε neck brace υπερβολη θα μου πειτε τωρα ο λαιμος του θα ηταν ενταξει!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Απάτη με την υπογραφή του Υπουργείου Οικονομικών .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 14 | 15-10-2009 17:35 |
Τροχαιο με μηχανη στην Εθνικη... | killer | Κοινωνική ευαισθησία | 19 | 18-07-2009 12:31 |
Πήρα την μοτο των ονείρων μου.. | kostas_366 | Χιούμορ | 38 | 25-06-2009 20:21 |
Ατυχημα με μηχανη... | danaos | Κοινωνική ευαισθησία | 19 | 23-06-2009 13:29 |
Άλλαξα την υπογραφή μου | boxer-1200 | Χιούμορ | 3 | 17-02-2009 15:38 |