GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Φωτογραφίες - Video (ΜΟΝΟ για μοτό από το ΝΕΤ)

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 22-03-2013, 16:13
ΙoannisPanagiotidis Ο/Η ΙoannisPanagiotidis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Solingen - Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS '04
Προεπιλογή Απάντηση: Καταδίωξη μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς..

....παιδες ενας καγκουρας εκανε σφήνα μεσα στη πολη αναμεσα στα αυτοκινητα και ειχε αναδιπλωμενη πινακιδα! ...ακομα και οι πιο ρομαντικοι εδω μεσα που ισως θα το θελαμε πολυ να ειναι ετσι η κοινωνια ...θίξαμε το παραλληλα με την αλητεια του μηχανοβιου και τον υπερβολικο ζηλο του χερά αστυνομικου που κυνηγώντας τον καγκουρα με αυτο τον τροπο ...θα μπορουσε να βαλει ισως σε μεγαλο κίνδυνο και αλλους πολιτες! .....τελεία!!!! . ...αυτο ηταν το θεμα!...αυτη ητανε η ενσταση μου !

...πως το γυρισαμε τωρα να μιλαμε για οπλα και ηλεκτροσοκ και τειζερ? ..και ποιους τιμαει το γεγονος να συγκρινουμε χωρες του τυπου Τουρκια ...Βενεζουελα ...Κολομβια ακομα και Αμερικη .....με τις δικες μας Ευρωπαικες φιλοδοξιες και δημοκρατικες ιδεες και ιδεώδη?...δεν ξερω!

κατι ακομα που θελω να γραψω/ξεκαθαρισω ... τουλαχιστον στο συγκεκριμενο ποστ εδω μεσα δεν ειπε κανεις οτι η Ελληνικη αστυνομια δεν κανει σωστα τη δουλια της . Ο Ελληνας αστυνόμος , το εχω ξαναπει , για την προσωπικη μου γνωμη ειναι ηρωας που βγαζει τη βαρδια και γυριζει σπιτι του μεσα σε αυτη τη ζουγλα που οι πολιτικοι εχουν καταντησει τη χωρα μας! ... ποιο πολυ το γραφω αυτο για σενα Teos ...γιατι νιωθω οτι σε καθε ποσταρισμα σου προσπαθεις να υπερσπιστεις τον εαυτο σου και την δουλια σου λες και δέχεσαι επιθεση για αυτο που κανεις....

τελος παντων ...και κατι τελευταιο και λιγο off-topic ..αλλα νιωθω οτι πρεπει να το αναφερω. Προσωπικα κοιταω παντα να αποφευγω να "μπλέκομαι" σε ποστ πολιτικου ή ιδεολογικου χαρακτηρα ...οχι μονο γιατι εχω επιλεξει τον παρων ιντερνετικο χωρο για να ξεκουραζω/χαλαρωνω το μυαλο μου. ασχολουμενος με το αγαπημενο μου χόμπυ ...αλλα και γιατι εχω πλεον στα 40μου καταλαβει οτι ολα τα θεματα δεν εχουν μια πλευρα που ειναι η σωστη και ολες οι αλλες ειναι λαθος. Οι σωστες πλευρες ειναι πολλες λοιπον και ο καθενας αναλογος την γωνια που κοιταζει το θέμα .... υιοθετεί σαν δικια του καποια ιδεα που την βαφτιζει "γνωμη του"!

...

εγω λοιπον παραπανω ειπα την γνωμη μου και μενω σε αυτη ...οτι θα ηθελα σε περιπτωση που "ο ορκισμενος προστατης μου" σε περιπτωση που δεν προσπαθουσε να σωσει καποια ζωη αλλα σε περιπτωση που κυνηγούσε καποιον καγκουρα ...να εδινε περισσότερη προσοχη στη δικια μου ζωη που θα μπορουσε να πληρωσει την νυφη ! Δεν ξερω αν ζηταω πολλα ...αλλα απ τη μια θα ηθελα μια ισχυρή αστυνόμευση , δυναμική, ανεξαρτητη απο πολιτικες παρεμβασεις ...δικαια, αποφασιστικη, προσεχτικη αλλα και αποτελασματικη ! Αλλα απ την αλλη με τρομαζει η ανεση και ο ωμός ρεαλισμος που δειχνεις τουλαχιστον εσυ Teos και ο φιλος Boxer στο θεμα "Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος" και "καλύτερα να σε φοβούνται, παρα να σε σέβονται". Ειναι μια σταση λες και εχεις να κανεις απεναντι σου μονο εγκληματιες, αγραμματους και ηλιθιους.

...τεσπα!..συζητηση κανουμε αλλα απο μενα ειναι φάουλ σταση! ...τι να πω ?... οπως ειπα παραπανω ...ισως ζηταω πολλα ...ισως αυτα που ζηταω δεν γινονται ή δεν μπορουν να συνυπαρχουν !...εγω παντως οσο ζω ελπιζω.....
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης