Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από fidemporas
Μα τι λες ρε συ;; ( σόρρυ για τον ενικό) Παραλλήρημα σε έπιασε; Γιατί μου επιτήθησε προσωπικά ; Τι σχέση έχουν οι γονείς μου με όλα αυτά και γιατί ονομάζεις κόπλεξ την άποψη μου; Γιατί με χαρακτηρίζεις " τυπάκι ¨ και γιατί αφήνεις να εννοηθεί ότι " χάρηκα " κιόλας ;;
Να μην πω την γνώμη μου ; Να πω αυτό που θες να ακούσεις εσύ ; να πω ότι οι αστυνομικοί είναι τα καλύτερα παιδιά επειδή μπήκαν στη σχόλη με πανελλάδικές ;; ότι σπάζουν στο ξύλο αυτά τα υπολείματα ανθρώπινης αξιοπρέπειας στα φανάρια για την πλάκα τους και με την βούλα των πανελλαδικών εξετάσεων;
Να τους αποκαλώ αστυνομικούς ενώ ΟΛΟΙ τους αποκαλούν ΜΠΑΤΣΟΥΣ;
Να μην γράψω εδώ στο φόρουμ ότι στα μάτια μου είναι αναιδέστατοι και αντυπαθέστατοι;
Και όλα αυτά γιατί ;; Για να μην πληγωθούν ευαίσθητα αυτιά ; ( μάτια)
Εγώ θα λέω και θα γράφω αυτό που θέλω και αν σου αρέσει ... Αν δεν σου αρέσει προσπέρασε το σχόλιο μου .. έτσι απλά....
Και τα προσωπικά σχόλια να λείπουν σε παρακαλώ ... δεν είμαστε και φιλαράκια...
|
καταρχην ποτε δε σε αποκαλεσα φιλο η φιλαρακι,ουτε αφησα να εννοηθει κατι τετοιο!αλλωστε ειναι αυστηρα τα κριτηρια με τα οποια επιλεγω τους φιλους μου!επισης αν δεν κανω λαθος το μηνυμα στο οποιο αναφερομαι το εγραψες εσυ,κι οχι ο ...γειτονας, οποτε αναγκαστικα απευθυνομαι σε σενα προσωπικα!
κανεις δε σου ειπε να μη λες και να γραφεις αυτο που θες!ομως πρεπει τα λεγομενα και τα γραφομενα σου να μην μειωνουν ολοκληρες κοινωνικες ομαδες,οπως αυτη των αστυνομικων, ποσο μαλλον οταν στο forum εχουμε πολλα παιδια που ειναι αστυνομικοι και πολλοι στις οικογενειες μας η στο φιλικο μας περιβαλλον εχουμε αστυνομικους!ολοι εμεις λοιπον ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ τον καθε κομπλεξικο που προσβαλλει και χαρακτηριζει γενικευοντας τα παντα και τους παντες!
το οτι μπαινουν με πανελλαδικες δε το εγραψα για να υποστηριξω οτι ειναι τα καλυτερα παιδια,αλλα για να γινει αντιληπτο οτι πλεον εχουν ενα ανωτερο επιπεδο μορφωσης και παιδειας!
τελος εγω δεν εκρινα το αν χαρηκες η οχι για το γεγονος, απλα το αφησα στην κριση των συμφορουμιτων μας...
Υ.Γ.εκτος απο το οδηγω δεξια,προσπερνω απο αριστερα, δειγμα παιδειας ειναι κι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο συνανθρωπο!