|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
1 Oνειρο,1 Φαρος,3 φιλοι,840χλμ!!!Ταξίδια που μένουν!
Λένε τα Ονειρα τα κυνηγας και οταν τα πιασεις νοιωθεις τεραστιος...οσο μικρα κι αν ειναι.
Ενα Ονειρο μου,πολλων ετων, που εγινε πραγματικοτητα! Γραψαμε 840χλμ στο Μωριά.... σε ασφαλτο και χωμα... Ταξιδεψαμε με θέα το Κρυφο σχολιό με τα βουνα τού Μωρια να μας μαγευουν... και το υπεροχο Μαιναλο να αφηνει και μια διαφορετική νότα αγκαλιάς στην Γερμανιδα μου σε μια στιγμη που το μυαλο ειχε χαθει στις ομορφιες του Τοπίου... Και συναντησαμε άλογα πανεμορφα... αλογα...όλων των ειδων... με την αγρια ομορφια τού Τόπου μας...όπως η Μάνη... Και εν τελει για να φτασουμε να αντικρυσουμε αυτο το απεραντο γαλαζιο τού Νοτιότερου Φαρου τής Ηπειρωτικης Ευρωπης... Ναι!!!τα καναμε ολα!Ασφαλτο χωμα χιλιομετρα αλλά και πτωση...ομως δεν πτοηθηκαμε!Και κανουμε ενα Σταυρό... να μας εχει καλά και να κανουμε τα Ονειρά μας πραγματικοτα!!!Να ταξιδευουμε με τις αγαπημενες μας μοτοσυκλετες και να γουσταρουμε ΠΟΛΥ!Οσο σ'αυτη τη βολτα... Αρίστος καβάλα στο Vstrom του,Bασιλης καβαλα σε ίδιο αλογο και Κωστας αγκαλιά με τη Γερμανιδα μου...μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ παρεα που στο 3ημερο που περασε βγαλαμε ομορφα γουστα.Και θα προσπαθησουμε να σας τα μοιρασουμε για να παρετε μια γευση... Μεινετε συντονισμενοι...to be continued |
|
|