|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να σας πω τι βίωσα σήμερα!
[QUOTE=giamil;899390]
Εγω εχω μια απορια ρε παιδια!!! Αυτοι οι "κυριοι" King C. και Tsakos που κανενας δεν τους ξερει κ δεν τους εχει δει ποτε.... ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΦΑΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΑΠΛΟΧΕΡΑ? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ Κ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΤΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ? ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ? ΥΠΟΤΙΜΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΑΥΤΟΙ? ααα και κατι αλλο....πως γινεται κ δεν τους εχω δει ποτε και τους δυο online στο θεμα κ μπαινει μια ο ενας μια ο αλλος ρε παιδια? απαντηστε μου σας παρακαλω γιατι ειμαι πολυ χαμηλου νοητικου επιπεδου να βρω την απαντηση μονος μου! κ κατι τελευταιο....για ολους εμας που αγαπαμε το gsforum.... ΟΣΟ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ.... ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΞΑΙΤΙΑΣ 2 "ΚΥΡΙΩΝ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ! ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ! ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΠΕΣ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ FORUM ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΗ!!!!!!!!!!! ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ POST ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΩ!!!!!!!!! |
|
|