|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ατάκες … για καμάκι !
Ατάκες … για καμάκι !
Επειδή στην Ελλάδα το... καμάκι είναι παράδοση εμπλούτισε τις γνώσεις σου ανάλογα με την περίσταση... Η σκηνοθετημένη Πλησιάζετε την υποψήφια με ύφος Leonardo Dicaprio από το Great Gatsby: - Συγνώμη μήπως είδες την μπάλα; -Ποια μπάλα; -Αυτή που έχασα όταν σε είδα… Η απλή -Είσαι για πολλές καλησπέρες. Η ειλικρινής -Ωραίος ####ς κοπελιά! Η χρηστική -Α, δε σου είπα είμαι ηλεκτρολόγος. Όποτε θες μπορώ να σου αλλάξω τα φώτα. Η φιλόζωη Αγόρασα μια γατούλα από το pet shop και μου είπε ότι θέλει οπωσδήποτε να σε γνωρίσει. H καλλιτεχνική Στο μπαρ: -Σ’ αρέσει αυτό το τραγούδι; -Ναι -Εγώ το χω γράψει.. Η ενημερωτική - Ωραία πόδια, τι ώρα ανοίγουν; Η επαγγελματική -Έχω δυο επαγγέλματα: Τακουνάς και μ’ανάβεις Ατάκα για γυναίκες σωματότυπου Σκλεναρίκοβα -Θα μου πεις το όνομα σου να σε παίξω στον ιππόδρομο; Η «καφεϊνική» -Λέγομαι και “καφές” γιατί θα σε κρατήσω ξύπνια όλη νύχτα. Η παραδοσιακή, με ένα twist -Καλησπέρα κούκλα… Ξέρεις πόσο ζυγίζει μια πολική αρκούδα; -Πόσο; -Αρκετά για να σπάσει ο πάγος, χάρηκα (όνομα). Η φιλάνθρωπη -Είμαι δωρητής οργάνων σώματος, μήπως σου χρειάζεται τίποτα; Η μεταφυσική -Πότε επιστρέφεις στον παράδεισο; Η παραδοσιακή, με ένα twist, No2 -Μωράκι, σου έχει πει ποτέ κανείς ότι έχω πολύ ωραία μάτια; H προεκλογική -Γεια σου με λένε (όνομα) . Βάζω υποψηφιότητα για βουλευτής το 2016 και θα χρειαστώ την ψήφο σου. Γράψε μου το τηλέφωνο σου να σε πάρω να σου πω το πρόγραμμά μου. Η ανθοκομική -Γουστάρεις απόψε να λούσεις με γαρδένιες τον Μητσάρα; (όπου «Μητσάρας» αυτός που λέει την ατάκα) Η ευαίσθητη -Καλησπέρα, τσίμπα με να δω αν ονειρεύομαι… Η αποφασιστική -Σου αρέσω ή να φύγω; Η ορεινή - Είσαι από τον Όλυμπο; - Ε; γιατί να είμαι από τον Όλυμπο; - Από εκεί δεν κατεβαίνουν οι θεές; Η ξενόγλωσση -Are you a tactical grenade? Cause girl you are, stunning! Η ποιητική -Έπεσες μπροστά μου αστέρι μου ! απο το 24wro.blogspot.gr |
|
|