|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα συμμετειχες σε μια ομαδικη αγορα BMW για να την κερδι | |||
Ναι σαφως και θα συμμετειχα.Ωραια σκεψη,γουσταρω! | 16 | 44.44% | |
Ειμαι απιφυλακτικος!Θα παρακολουθω και ΙΣΩΣ με βρεις τελικα συμφωνο! | 12 | 33.33% | |
Οχι,με την καμμια!Δεν ειμαι συμφωνος σε τετοιο εγχειρημα! | 8 | 22.22% | |
Ψήφισαν: 36. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόταση για "κοπάνα"...διαφορετικη!
Αγαπητέ Κώστα, χωρίς να θέλω να "προσβάλω" τις καλές σου προθέσεις, το σκεπτικό σου είναι λάθος & χρήζει προσοχή ! Και σου εξηγώ γιατί: Ποιός αναλάβει την ευθύνη συγκέντρωσης τόσων χρημάτων?? Ποιος θα τα διαχειριστεί τόσα χρήματα?? Ποιος θα τρέξει να κάνει όλα τα διαδικαστικά?? Ποιος θα αναλάβει την υλοποίηση και την ευθύνη της κλήρωσης?? Γνωρίζεις ότι για η διαδικασία κλήρωσης, σημαίνει συμβολαιογράφο ή δικηγόρο, με το ανάλογο κόστος!! Και ποιός μου λέει εμένα ότι δεν θα κατηγορηθεί η διαχείρηση και θα ζητηθούν ευθύνες, εάν κάτι στραβώσει ... Ασε που το 99% των μελών έχουν ήδη μηχανή!! Και όπως λέει και το Papadopedi, εάν ήταν να γίνει κάτι τέτοιο, (συγκέντρωση χρημάτων) θα είτο προτιμότερο να δωθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς... Τόσοι άνθρωποι δίπλας μας, έχουν τρομερές ανάγκες επιβίωσης! Αρα νομίζω ότι η παρών δημοσκόπηση είναι εις άτοπον ! Και μάλιστα τέτοια θέματα θέλουν προσοχή να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις στο σύνολο... Την καλημέρα μου και πάλι Κώστα.
|
|
|