GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 24-08-2013, 20:50
intruder Ο/Η intruder βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2011
Περιοχή: κοζανη
Μoto: gsx1250fa
Προεπιλογή Απάντηση: ταχατις ''παραδοσιακα κ αγνα''

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MIHALIS TZIMAS Εμφάνιση μηνυμάτων

Δεν μπορω όμως να αφήνω πια ασχολίαστο το ότι η χώρα μου ειναι ακριβή και θα πάω Αλβανία ή Βουλγαρία ή Ρουμανία διακοπές γιατί ειναι φθηνότερα.Ναι ειναι φθηνότερα,για λίγο ακόμη,αλλα αυτό που βλέπεις δεν συγκρίνεται ,κατα την άποψη μου και ελπίζω και κατα την άποψη άλλων,με αυτό που βλέπεις στην Ελλάδα.

σε καθε περιπτωση αγαπω την ΕΛΛΑΔΑ κ την θεωρω πανεμορφη , πολλες φορες(ειναι κ το ψυχολογικο) ανωτερη σαν προορισμο.
μεχρι εκει ομως,απο υποδομη μηδεν, κ απο κλεψιμο -αρπαχτη ο καθενας συναγωνιζεται ποιος θα κλεψει πιο πολυ

σε πολλα μερη οι τιμες ειναι ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΕΣ για μενα προσωπικα τουλαχιστον,κ ναι αφου ειμαι διπλα στα συνορα ....(οπου γης ,κ πατρις) ναι θα προτιμισω να παω ΚΑΙ καπου που με συμφερει οικονομικα ΕΣΤΩ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

σαν δημιουργος του θεματος,προτεινω κ την δημιουργια θεματος που να παινευουμε επαγγελματιες κ καταστασεις που αξιζουν την προωθηση μας ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ,
(οχι επειδη πηγε καπου ενας μεγιστανας ή κοροιδο,με το ζορι ειναι αποδεκτα ωραια σε τιμες)
γιατι για τον εναν η τιμη 6 ευρα η ''παραδοσιακη τυροπιτα'' τον 8/2012 στο ζαγορι ειναι φυσιολογικη ΑΛΛΑ για μενα( Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΕΚΤΗ
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης