|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;
Καλημέρα,
Εγώ ξέρω ότι η κορυφή ...ζαλίζει και ο απρόσεκτος θα πέσει..... Μετά από τόσες αμπελοφιλοσοφίες έχω να παρατηρήσω πως η μέθοδος των "ρητορικών ερωτήσεων" δίνει και παίρνει......έξυπνος και βολικός ο τρόπος να αφήνεις τον συνομιλητή σου άφωνο διότι οι απαντήσεις είναι τόσο προφανείς που βγάζουν μάτι...... Απαντήσεις υπάρχουν για όλα κύριοι.. Εντυπωσιάζομαι που οι "αποκαλύψεις" γίνονται κυρίως από νυν και πρώην moderators....εφόσον η πραγματική πικρία έρχεται από τον κλειστό πυρήνα, γιατί μας εγκαλείται όλους εμάς που είμαστε απέξω ? γιατί μας βάζετε στο τριπάκι να διαλέγουμε στρατόπεδο ? βρείτε τα πρώτα εσείς, και οι υπόλοιποι θα δούν την "ομοψυχία" και θα ακολουθήσουν...... Όταν δεν είχαμε κάτι να "μοιράσουμε" όλα πήγαιναν πρίμα, όταν προέκυψε να έχουμε να μοιράσουμε κάτι, όλα ανεντράπησαν και δη εκ των έσω......Κάτι σαν το "όλοι μαζί τα φάγαμε" , δεν είναι απαραίτητα οικονομικό το όφελος, να προλάβω τους κακεντρεχείς, ακόμα και ένα τσιγκάκι θα ήταν το όνειρο ενός wannabe διαχειριστή.... |
|
|