|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Power socket - Tι βοήθεια σας παιδία
σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι το μπριζακι σηκώνει μόνο μέχρι 5Α ασφάλεια, από εκεί και πάνω, το ρεύμα αυτομάτως κόβεται για προστασία κυκλώματος, εκτός εάν το ρεύμα έρθει κατευθειαν απο τη μπαταρία και όχι όπως στη προηγούμενη περίπτωση μεσω can bas......
|
|
|||
|
|||
Ακριβώς, το βάζεις στον αναπτήρα και σου δίνει 220V σε θηλυκή μπρίζα και κάνει για συσκεύες εώς 120W, μέχρι τώρα πάντως όσα έχω δώσει είναι για χρήση σε αυτοκίνητο, δεν ξέρω αν η μπαταρία της μηχανής αντέχει να κάνει αυτή την δουλειά, ειδικά σε μεγάλη διάρκειας φόρτισης, ένα λαπτοπ δεν είναι κινητό τηλέφωνο, θα πρέπει να συμβουλευτείς ένα ειδικό, σίγουρα θα υπάρχει κάποιος στο φόρουμ να βοηθήσει.
|
|
|||
|
|||
Επίσης το μπριζάκι τροφοδοτείται με ρεύμα μόνο όταν είναι ανοικτή η ανάφλεξη της μηχανής και παραμένει έτσι για 15' αφού την κλείσουμε.
|
|
|||
|
|||
Παιδιά μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα λύση. Είναι ένας converter που μετατρέπει τα 12V από το Power socket σε 230V. Τον converter τον προμηθεύει η Touratech.
Ο converter (φωτο παρακάτω) συνδέτετε μέσω adaptor στο Power socket της GS. Ακολούθως πάνω σε στη μπρίζα που διαθέτει (Euro socket) συνδέουμε τους κανονικούς φορτιστές που έχουμε για να φορτίζουμε τα κινητά, τις μπαταρίες των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, των videocams. Φορτιστές μπαταριών ΑΑ ή ΑΑΑ κλπ. Επίσης μέσω της USB θύρας που διαθέτει μπορούμε να φορτίσουμε συσκευές που χρησιμοποιούνε USB θυρές (πχ ορισμένα ακουστικά bluetooth έχουν τέτοιους φορτιστές). [IMG]file:///C:/Users/rodia/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG] Για περισσότερες πληροφορίες εδώ http://www.touratech.com/shops/008/p...4c1ca77aa46138 Adaptors που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να συνδεθεί o converter Πχ Touratech ή touratech Έστειλα e-mail στη Touratech για να είμαι σίγουρος μη κάνω καμμία μαλ... και 'κάψω' τις συσκευές. Τους έστειλα ακριβώς τις τιμές που αναγράφονται πάνω στους φορτιστές που χρησιμοποιώ. (Παραθέτω παρακάτω τις τιμές όπως ακριβώς τα έστειλα)
Παρακάτω σας αντιγράφω ακριβώς την απάντηση που έλαβα. Hi Kostas No Problem: This is our work! a. The connector form pocket power is only for cigarette-lighter- plugs, so you need for example item #030-0017 or #030-0025. b. All the item work but the netbook. The charger is too strong and could only have at most 0,5A or 100W. But there are other chargers with lower rating but they take more time to charge. Mit freundlichen Grüßen Best regards Cordialement Robert Büchler .............................. ......................... Δε έχω αγοράσει ακόμα των converter άλλα θα το κάνω σύντομα. |
Tags |
adaptors, φορτιστές, power socket |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλησπέρα παιδία | antreas.32 | Καλώς ήλθατε | 15 | 03-11-2009 23:51 |
POWER COMMANDER !!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 33 | 13-09-2009 03:09 |
Γιατρέ μου βοήθεια! | Alext | Ανέκδοτα | 4 | 09-09-2009 13:33 |
Κομπιουτεράδες και gadjetάκιδες βοήθεια | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 28-08-2009 01:00 |
Γεια σας παιδία και από μενα... | christosms | Καλώς ήλθατε | 18 | 09-02-2009 19:21 |