|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: εκδρομή ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟ 21-22 φεβρουαρίου
ύστερα από συζήτηση αποφασίσαμε λόγο καιρού να αναβάλουμε την εκδρομούλα...2-3 άτομα που πιθανόν να ανεβούν άσχετος καιρού καλο θα είναι να κανονίσουνε τηλεφωνικός πως θα κινηθούνε.
ως την επομενη εκδρομή υπάρχει η συνάντηση του gsforum το σάββατο για κοψίδια (υπάρχουν πληροφορίες στο ανάλογο θέμα) k φυσικά η συνάντηση του καφέ κάθε τεταρτη. αν κάποιοι τελικά ξεκινήσουν για πήλιο να έχουν καλο δρόμο k καλή επιστροφή. |
|
|||
|
|||
...ωραία τότε μέσα και εγώ(για Πήλιο)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Φοβάμαι ότι ο καιρός θα είναι αρνητικός παράγοντας στην εκδρομή.
Δεν πειράζει όμως, ο Μάρτιος είναι κοντά (και όπως λέει η παροιμία ...από Μάρτη καλοκαίρι) Ας πάμε λοιπόν για κάνα κοψίδι... |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Μπράβο Γιώργο, με την απόφασή σου, διευκόλυνες πολλά παιδιά που ήθελαν να συμμετάσχουν, αλλά - όπως μου είπαν στο τηλέφωνο - δυσκολευόντουσαν, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών !!! Άλλωστε, τις εκδρομές τις διοργανώνουμε, για την ευχαρίστησή μας κ ΟΧΙ για να διακινδυνεύσουμε την υγεία κ την σωματική μας ακεραιότητα !!!
|
|||
|
|||
ρε παιδια, λιγό νωρίς δεν είναι να βγάλετε συμπεράσματα για τον καιρό...??!!
Εμείς περιμέναμε να ανταμώσουμε στον καφέ (ξέρετε...η ανοιχτή πρόσκληση των άλλων) στην παραλία του Βόλου τη Κυριακή... Μήπως να το ξανασκεφτείτε...? Οι δικές μου πληροφορίες πάντως για τον καιρό λένε πιο ήπια πράγματα. Εξάλλου μπορείτε να διανυκτερεύσετε σε χαμηλότερα υψόμετρα... Πάντως ότι και να αποφασίσετε, να περάσετε όμορφα!! Last edited by alexgs; 17-02-2009 at 22:49. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά χιλιόμετρα να έχετε και ακόμα καλύτερα να περάσετε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
προσωπικά, σε καμμιά περίπτωση δεν αμφισβητώ τα κίνητρα και τις προθέσεις του φίλου μας Μάνου. Προφανώς ο Μάνος εξέφρασε τον προβληματισμό του σχετικά με την αντιμετώπιση των μελών μας από κάποιο ή κάποια άτομα του άλλου forum. Όπως και να' χει πιστεύω πως πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά, να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μην αφήνουμε τη μιζέρια και την κακομοιριά του χθες να μας φθείρουν και να μας κρατούν στάσιμους. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια του Μάνου και στέκομαι στα λόγια του: " Εγω απλα γουσταρω την ψηφιακη παρεα σας και θα ηθελα καποια στιγμη αυτη η παρεα να παρει σαρκα και οστα μεσα απο καποια συναντηση...". Φίλε Μάνο, μαζί σου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οσο για τη συναντηση εχουμε φτασει σχεδον 60 συμμετοχες αν και νομιζω οτι θα ξεπερασουμε τις 70! οσο για τα ξινισματα... απο την ξινιλα υποφερει περισσοτερο αυτος που την εχει στο στομα του.... και για να μην παρεξηγηθω, εννοω οτι δεν συμφωνω με κανενα ειδους καυγα η στραβωμα σάυτο το επιπεδο της παρεας που κανουμε, και το εχω εκφρασει και τηλεφωνικως κι απο δω κι απο κει... απο κει και περα, ο δρομος ειναι ανοιχτος....!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|