|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αγορα GS και αποριες......
Καλησπερα και παλι.
Ειμαι κατοχος ενος F650 GS (και πληρως ικανοποιημενος). Το F ηταν και η πρωτη μου μηχανη. Η κινηση στην Αθηνα ηταν ο λογος που ξεκινησα και κολλησα το μικροβιο. Υστερα απο 2.5 χρονια ομως οδηγησης το 1200 παντα ηταν ο ''ποθος'' μου.... Η χρηση που κανω ειναι 90% μεσα στην πολη. Το ξερω οτι και με αυτο που εχω τωρα κανω μια χαρα την δουλεια μου...αλλα οπως και να το κανουμε πολλες φορες κοιταμε και την κ@υλ@ μας..... Ψαχνω εδω και καιρο να βρω καποιο μτχ αλλα ματαια....(θελω να ειναι μετα το 2008 και με κατω απο 15000 χλμ) α!!! και να ειναι και απο αντιπροσωπεια για να κανω τραμπα και το δικο μου μηχανακι....ζηταω πολλα??? Οποτε μαλλον με βλεπω να πηγαινω για καινουργιο...... Συναδελφοι πεστε μου και εσεις καμια συμβουλη, για την χρηση που το θελω.....τι να προσεξω....θα με βολεψει??... Με λιγα λογια σπρωχτε με να το παρω..... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αγορα GS και αποριες......
Απόσπασμα:
Όσον αφορά την ανταλλαγή σε αντιπροσωπεία, πιστεύω ότι (όπως είπες και εσύ) σε συμφέρει περισσότερο για αγορά καινούριου και όχι μεταχειρισμένου διότι θα "φας δύο καπέλα" (ένα στην τιμή ανταλλαγής της δικιάς και ένα στην τιμή πώλησης αυτού που θα αγοράσεις). |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αφου τα χεις για καινούριο...βουρ στον πατσα!!!!! χτυπατο, δεν θα το μετανιώσεις...!!! |
|
|||
|
|||
Η αλήθεια ειναί όντως ότι το 650 είναι καλύτερο μες στην πόλη σε ορισμένα πράγματα .....Τα θετικά είναι πιο εύχρηστο στην κίνηση και πιο οικονομικό στην κατανάλωση ....Το 1200 είναι μηχανή με όλη την έννοια της λέξης,φρενάρει στρίβει τρέχει..Κοινώς τα κάνει όλα και συμφέρει....Το 650 είναι σαν ένα μεγάλο παπί το 1200άμα το μάθεις καλά είναι σαν παπί.Η τελική απόφαση είναι δική σου...
|
|
|||
|
|||
Για τι διαφορα μιλαμε στην καταναλωση?
|
|
|||
|
|||
Ψυλοπραματα μην περιμένεις τίποτα τρελές καταναλωσεις.Αλλα Όπως είπες κάτι για(κ@υλ@) μην ψάχνεις τίποτα άλλο.Για μένα το ποιο δύσκολο είναι να την κυκλοφορεις μέσα στην κίνηση ....! Αυτό είναι ένα θέμα....!
|
|
|||
|
|||
Φαντάσου οτι το 1200 καίει από 6 ώς 7 ανάλογα πως το πάς....
|
|
|||
|
|||
Αν σε παρηγορεί αυτό, κάποιοι εδώ μέσα για λόγους κ@υλ@ς, είχαμε την 1200 gs και δώσαμε τα διπλά να την ανταλλάξουμε με adventure.
Και κάνουμε κυρίως χρήση στην πόλη. Σε έσπρωξα αρκετά;;;;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
συμφωνώ.+ ότι με το καινούργιο θα έχεις και την πολυπόθητη εγγύηση που έχει ξελασπώσει ουκ ολίγο κοσμάκη. κατα τα άλλα αν κυκλοφορείς κατα 90% πόλη,τότε θα την πληρώσεις ακριβά την κ@υλ@ σου σε σχέση με το 650 |
|
|||
|
|||
Πόσο σίγουρος είσαι...?
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
αποριες και βοηθεια ........ | GAGARIN | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 05-01-2010 11:06 |
Πρωτος Ελεγχος μετα απο την Αγορα. | sansiro.sugata | Φροντίδα | 26 | 27-08-2009 15:01 |
μπορειτε παρακαλω απαντησετε στις αποριες μου | Alext | Χιούμορ | 10 | 18-08-2009 12:11 |
Gps TiBo αποριες σχετικα με τους χαρτες. | fidemporas | Πλοήγηση - Hardware και Software | 11 | 19-07-2009 04:33 |
Αγορα απο το Speedbrain.de | evanb | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 10 | 12-05-2009 01:48 |