|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΥΓΡΟΨΥΚΤΟΣ BOXER
Ωπ δεν το είχα δει!
Δεν ξέρω αν είναι πραγματικό, ευκολάκι για photoshop μοιάζει. Ας δούμε τι βλέπω (αν βλέπει κάποιος κάτι άλλο ας το πει): - Ο άξονας είναι από την άλλη πλευρά όπως "ζητάνε" οι φήμες. - Ο boxer είναι καμουφλαρισμένος όπως θέλει κάθε spy photo. - Όμως η εξαγωγή είναι από μπροστά όπως στον τωρινό και αντίθετα από ότι λένε όλες οι φήμες. (αλλά έτσι δεν δυσκολεύουμε το photoshop editing με νέα πλαϊνά πλαστικά) - Το μπροστινό σύστημα παραφαίνεται υπερβολικά νέο (ακτινικά φρένα;...) και ίσως διακρίνω και λάθος σκίαση μια και η πάνω του μεριά κάτω από το φέριν διακρίνεται μάλλον περισσότερο από όσο θα επέτρεπε η πραγματικότητα (σαν όλη η ρόδα η μπροστινή να ήρθε από... αλλού). Μάλιστα ΙΣΩΣ το έχω ξαναδεί κάπου. Βέβαια αυτά είναι όπως τα βλέπω εγώ. Ίσως να είναι και πραγματική. Σε λιγότερο από χρόνο θα ξέρουμε. Αν δεν έχει γίνει παρουσίαση (αμφιβάλλω) τουλάχιστον θα έχουν διαρρεύσει κι άλλα πράγματα. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΥΓΡΟΨΥΚΤΟΣ BOXER
συμερα πηγα μια βολτα 120 χλ με το διευθηντη πολησεον της bmw ο οπιος εχει κε αυτος ενα ΗΡ2 κε καταληξαμαι προτα στο Κατο Δρη (το χοργιο του Μανου Λοιζου) για καφε κε μετα στην Ασγατα οπου φαγαμαι μεταξη μπηρας κε μεζε μου ειπε: να ξερε Μιχαλη ποσες μοτο οργονου την ευροπη με νεα μοντελα που ισος να να βγου στη παραγογη ισος κε οχι αρκη να σου πο πος το προς φτερο του Κ1 που κυκλοφορησε το 1990 το πηραν απο το μουσιο τη ΒΜW.......
το οτι ετημαζεται υδροψηκτος κηνιτηρας ετημαζεται ομως πια θα ειναι η τελικη μορφη ισος το μαθουμαι 2 μηνες πρην το σαλονη του Μιλανου η της Κολονιας ατε κε καλη ανασταση !! |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΥΓΡΟΨΥΚΤΟΣ ΒΟΧΕR !!! | HERC | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 1 | 09-02-2011 14:23 |
Boost your Boxer | jarhead | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 21-06-2010 21:19 |
ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ | allen | Χωμάτινες εξορμήσεις | 7 | 19-02-2010 18:00 |
Boxer θελετε ?????? | Alext | Νέα μοντέλα BMW | 4 | 29-10-2009 00:00 |
Boxer by Night... | gemara | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 21-02-2009 15:00 |