|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
100 % Αδιάβροχες μπότες RevIT Apache
100% Αδιάβροχες μπότες απο την Σε πολύ καλή κατάσταση τις έχω περίπου 1 χρόνο Νο 43 RevIT Apace H20 Η απόλυτη μπότα της revit η οποία συνδιάζει την άψογη τουριστική μπότα με τη δυναμική ημι - off-road σόλα skywalk! Ιδανική για adventure αναβάτες που περνούν το περισσότερο χρόνο στην άσφαλτο αλλά θέλουν συχνά να κάνουν και off-road περάσματα. Χαρακτηριστικά: PROTECTION FEATURES Outershell: full grain cowhide, suede leather, Pampas cowhide (PU coated) Protection: SP I protec at ankle, thermo formed shin plate Waterproofing: hydratex® | G-liner (5000mm H2O) Breathability: hydratex® | G-liner (5000g/m2/24hrs) Visibility: reflection at heel ERGONOMIC FEATURES Fit: tour fit Features: reinforced heel and side panel, easy entrance strap, Pampas gear shift pad, anatomical shaped foot bed, oil and petrol resistance sole extra info: Revit Apache Waterproof Boots - FC-Moto Shop Rev'IT Apache by: RevIT - MotoRAID Τιμή: 99,00 Για τους φίλους εντός Αττικής μπορούν να δοκιμαστούν Εκδήλωση ενδιαφέροντος με pm (οπου θα τηρηθεί και η σειρά προτεραιότητας) Πληροφορίες απο εδώ ή και στο τηλ. μου που έχω στο προφίλ. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 100 % Αδιάβροχες μπότες RevIT Apache
α ρε βαγγελακο...να μην φορας 46..
καλοπούλητες!!! |
|
|||
|
|||
Δικαίωμα για δοκιμή!!!!
¨ όταν βρεθούμε για το cd/dvd θέλω να τις δω αν μου κάνουν τις πήρα..... |
|
|||
|
|||
καλοπουλητεσ
|
|
|||
|
|||
Μου αρέσουν! Έχεις μήνυμα!
|
|
|||
|
|||
Η αγγελία μπορεί να κλείσει.
Ευχαριστώ πολύ τον Βαγγέλη, οι μπότες είναι όπως ακριβώς τις περιέγραψε και φαίνονται πολύ καλές! |
|
|||
|
|||
Καλοφόρετες φίλε.Εγώ έχω τις REVIT RIVAL και έχω πάθει πλάκα με το πόσο άνετες είναι.
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ!
|
|
|||
|
|||
τυχερός είσαι που δεν μου κάνανε :P
|
|
|||
|
|||
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
πωληση revit! | sakis0547 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 1 | 06-06-2011 15:31 |
Πτωση Apache.... | Skyhigh | Ελλάδα | 16 | 31-07-2010 15:11 |
Revit ION | Tombell | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 08-12-2009 12:50 |
Apache εδάφους!!! | kostasvar | Χιούμορ | 13 | 17-11-2009 11:32 |
Γαντια Revit, που θα τα βρω? | alx_k | Ένδυση | 7 | 15-05-2009 01:33 |