|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τι να κάνω με το i phone 4s
Φίλοι μου αντικατέστησα το παλιό μου samsung με το i phone 4ς. Επειδή δεν θέλω να το "σπάσω". Ποιά προγράμματα νομίζετε οτι πρέπει να του περάσω;;;; Ποιά γκατζετάκια του έχετε βάλει και νομίζετε οτι θα είναι χρήσιμα;;; Προτιμώ τα free προγράμματα
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι να κάνω με το i phone 4s
Το θεμα ειναι εσυ τι εννοεις χρησιμα...Μπες μεσα στο μαρκετ δες τις κατηγοριες και κατεβασε.
|
|
|||
|
|||
Έχεις δίκιο.Αλλά για αυτό ζητάω συμβουλές.Κάπου έχω δει ένα φακό για το βράδυ. Μετά θα ήθελα GPS. Τέτοια πράγματα, χρήσιμα. Όχι παιχνίδια
|
|
|||
|
|||
Θα σε συμβουλευα να το "στάσεις"σε κανα μήνα για τυχόν παιδικές αρρώστιες .μετα υπάρχουν πολλα πραγματάκια έξυπνα πχexandas navigon Mediterranean shazam κλπ
|
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Αυτά που μου γράφεις γιτί είναι ;;;;
|
|
|||
|
|||
Μετά από διάφορα install και uninstall έχω καταλήξει ότι τα χρησιμότερα είναι Sbsettings, Ifile.
Μετά εξαρτάται τι ακριβώς χρειάζεσαι. Iblacklist για να επιλέγεις ποιος μπορεί να σε πάρει , unlimtones για να βάζεις ήχους κλήσης , soundhound ή shazam για να βρίσκεις τραγούδια . Για πλοήγηση υπάρχουν πολλά εγώ προσωπικά έχω το Navv και το Navigon. Για τα περισσότερα βέβαια πρέπει να κάνεις jailbreak. Αν μου πεις ακριβώς τι θέλεις να κάνεις με το τηλέφωνο μπορώ να σου πω περισσότερα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όπως είπα και παραπάνω, δεν ξέρω τι θέλω να κάνω, εκτός από το GPS. jailbreak σημαίνει να το σπάσω;;;; (Sbsettings, Ifile) αυτά τι κάνουν;;;; |
|
|||
|
|||
Το Sbsettings σου κάνει όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου πολύ πιο εύκολες δηλαδή θα μπορείς με μια κίνηση να ανοίγεις όλες τις ρυθμίσεις που σε ενδιαφέρουν με μιας συν μπορείς να βλέπεις ότι πληροφορίες θες για το τηλέφωνο .
Το Ifile είναι ένας file explorer με τον οποίο μπορείς να συνδέεις το τηλέφωνο και ασύρματα με τον υπολογιστή και να μεταφέρεις αρχεία . Nαι το jailbreak σημαίνει ακριβώς αυτό που είπες. |
|
|||
|
|||
Αν έχεις 3G σύνδεση,
απαραιτήτως το " Find iPhone " ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
το iphone εχει 3G,δεν υπαρχει 3G συνδεση.
Last edited by squad; 08-03-2012 at 18:02. |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
I PHONE 4 | TRELOS | Πωλήσεις γενικώς | 8 | 12-11-2011 18:47 |
i phone 3gs | spartiatis | Πωλήσεις γενικώς | 16 | 20-04-2011 11:22 |
I-PHONE 3G | gsovios | Ζήτηση | 8 | 09-04-2011 02:44 |
A i phone 4 | Har.Der | Ζήτηση | 12 | 28-01-2011 17:16 |
I-PHONE 3GS 32G | MARK | Πωλήσεις γενικώς | 10 | 28-12-2010 17:58 |