|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οδήγηση με μουσική...
Καλα.. παρτε και εναν δικο μας για να μην νομιζετε οτι ειμαστε κουλοι μουσικα!!!!!!!!
Μην δω σχολιο οτι ειμαστε κουλοι μοτοσυκλετιστικα...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
(Και την "τραχυτητα" του diesel, οταν οδηγαω το αυτοκινητο..) "Γουσταρω" να οδηγαω.. Να "συνομιλω" με τον -εκαστοτε-κινητηρα, να ακουω τα -ενδεχομενα- "παραπονα" του και να του κανω τα "χατιρια"! (Μπας και φτασουμε ολοι μαζι και ΚΑΛΑ! στον προορισμο μας!) |
|
|||
|
|||
τι έγινε βρε παιδιά;;;;;; το μόνο σκυλόμουτρο εδώ μέσα εγώ είμαι που οδηγώ και ακούω σκυλάδικα και παλιά λα'ι'κά;;;;;;;;
να αρχίζω να ανησυχώ με την περίπτωση μου |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Κάποτε ήταν
και τώρα λόγω μπέμπη... και...... και στη μηχανή.... προτιμώ να ακούω τον ήχο του κινητήρα.... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τρικάβαλο… με τα δύο του παιδιά πάνω στη μοτοσικλέτα | elrodeo77 | Μου τη δίνει που ..... | 19 | 13-12-2011 11:08 |
13ος Γυρος της Θεσσαλονίκης με κλασικά αυτοκίνητα | classiccentury | Παλαιά μοντέλα - Classic | 0 | 21-09-2011 22:11 |
Πως να μην ρυμουλκίσουμε μια μοτοσικλέτα | sava | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-08-2011 20:34 |
Καλοκαίρι με μοτοσικλέτα στην πόλη!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 7 | 30-06-2010 00:46 |
Πείτε τα όλα με... μουσική | skippybi | Επικαιρότητα | 8 | 10-04-2009 09:16 |