|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπλόκαραν την ιστοσελίδα της "Χρυσής Αυγής"
Απόσπασμα:
Τωρα αν σε πω οτι δεν κατάβαβα τιποτε θα εκνευριστείς??? |
|
|||
|
|||
Όχι φυσικά αγαπητέ μου!!!
Ούτε είσαι υποχρεωμένος να παρακολουθείς όλες τις κουβέντες που γίνοντε εδώ, ούτε να γνωρίζεις τα φιλικά εκτονώματα!!! Ακόμα και με τον forester , συνήθως συνέπιπταν κάποια σχόλια... γι αυτό και με παραξένεψε η τόοοοση και καλά, άγνοια... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπορεί να συνέπεσαν και σχόλια! Μπορεί να ξανά- συμπέσουν, ενίοτε... Θα το πω ακόμα μια φορά: αν ήμασταν σε κατά πρόσωπο συζήτηση, δεν υπάρχει περίπτωση να με έβριζες! Για 1002 λόγους. Εσύ βέβαια προτιμάς , ως λόγο, "την υπεροχή της δύναμης", ή την έλλειψη αυτής..... ΟΚ καταλαβαίνω το επίπεδο και δεν συνεχίζω απαντώντας στο συνονθύλευμα αρλούμπας που παρέθεσες , ως άποψη για το συμμοριτοπόλεμο. Σε κάθε περίπτωση , η κάθε άποψη σεβαστή! Αρκεί να μη βριζόμαστε και επιπλέον, καλό είναι να καταλαβαίνουμε πότε η διάσταση απόψεων είναι τόσο μεγάλη, που δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας. Οπότε ο διάλογος δεν ωφελεί και πρέπει να σταματάει, αλλιώς καταντάει ατέρμονη και κουραστική -για όλους- διαδικασία. Πάντα φιλικά, είτε φαίνεται, είτε όχι. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι εδώ, σ' αυτό χώρο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα συμφωνησω, αγαπατε αλληλους... δεν ειμαστε εδω να σκοτωνομαστε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κρατάω το "φιλικά". Αυτό μου φτάνει. Last edited by yns; 14-05-2012 at 03:49. Λόγος: ... |
|
|||
|
|||
Όπως είπα και στην αρχή του νήματος (και εντός θέματος ) ο σεβασμός της ελευθερίας της έκφρασης άποψης, είναι θεμελιώδης αρχή , κατ' εμέ!
Αλίμονο να είχαμε όλοι την ίδια γνώμη.... Αρκεί να υπάρχει ο σεβασμός. Ακόμα και σε αυτό που παρέθεσες εγώ έχω ενστάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει η κουβέντα, επί του θέματος, μεταξύ μας. Είναι φανερό ότι πάντα θα διαφωνούμε επ' αυτού..... Αρκεί να γίνεται κόσμια Καλημέρα, καλή εβδομάδα! |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σύνδεσμοι για να "κατεβάσετε" τα σχολικά βιβλία των παιδιών σας. | Vagelis Gar | Επικαιρότητα | 22 | 08-09-2011 12:10 |
Να προσεχουμε και λιιιιγο τα.. "μετοπισθεν", Ε?? | black_hawk | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 26 | 31-08-2011 01:45 |
Ράσμουσεν: "Δε φταίει η Ελλάδα, οι τόκοι είναι υψηλοί" | SenseiG | Κόσμος | 0 | 20-05-2011 22:22 |
Μπλόκο" στις πιστωτικές όσων καθυστερούν τις δόσεις | gsmaniac | Ελλάδα | 17 | 12-10-2010 21:16 |
Να τι θα "ντυθώ" στις απόκριες .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 12 | 20-02-2009 12:16 |