|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ....
Απόσπασμα:
Και μιας και το εθιξες, η MAYO ερευναται διεξοδικα ηδη!!! Απόσπασμα:
in.gr - Άρχισαν κατασχέσεις ακινήτων οφειλετών του Δημοσίου σε Μύκονο και Σαντορίνη - Ειδήσεις - Οικονομία in.gr - Σε 4 μήνες οι πλειστηριασμοί των ακινήτων που κατέσχεσε το ΣΔΟΕ - Ειδήσεις - Οικονομία in.gr - Με κατασχέσεις καταθέσεων και πλειστηριασμούς ακινήτων η μάχη κατά της φοροδιαφυγής - Ειδήσεις - Οικονομία Mην με πας ετσι ομως διοτι αν δεν σου αρεσει κι αυτο θα πρέπει να φτιαξω ολοκληρη σελιδα με τα ειδησεογραφικα σαιτς που το αναφερουν!! |
|
|||
|
|||
Εδώ είμαστε και θα τα λέμε Γιώργο μου... είτε in.gr είτε zougla είτε δεν ξέρω κι εγώ τι αν δεν δω μια ομοχειρία από πολιτικούς απατεώνες να πάει ΦΥΛΑΚΗ δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη... και μάλλον δεν θα το δούμε αυτό... εύχομαι να κάνω λάθος...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα πω λοιπόν ότι διαφωνώ κάθετα με τον Garduelis σε ότι αφορά την παράγραφο με τα κόκκινα γράμματα, το πλαίσιο και τους κανόνες μέσα στους οποίους ζούμε τους βάζει και είναι υπεύθυνο να τους τηρεί το κράτος, ο πολίτης έχει την επιλογή να συμμορφωθεί ή όχι με αυτούς γνωρίζονοντας όμως ότι αν τους παραβεί ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ θα τιμωρηθεί. στην χώρα μας δεν ισχύει αυτό. Βγαίνουν λένε απαγορεύονται τα κινητά, οδηγεί ό άλλος σταματάσει στο φανάρι, σταματάει και το μπατσικό δίπλα και δεν τρέχει τίποτα. Πριν χρόναι θυμάμαι έβαζαν πρόστιμο για κανά 2 εβδομάδες σε όσους δεν πεζούς δεν περνούσαν από διάβαση (καλά έκαναν) αλλά ήταν μόνο για 2 εβδομάδες. Ας το έκανα για 2 χρόνια και θα σου έλεγα σήμερα αν περνούσε κανείς από όπου θέλει. πέσμου εσύ σε ποιά χώρα της Ευρώπης τα όργανα της δημόσια τάξης και οι κολλητοί τους έχουν το δικάιωμα να κυκλοφορούν χωρίς ή με σκεπασμένες τις πινακίδες. Την παιδεία λοιπόν που γράφει και ποιό κάτω ο γιατρός, δεν την αποκτάς ξαφνικά ένα πρωί σαν την επιφοίτηση αλλά διαμόρφωνεται κάθε μέρα από αυτά που βλέπεις γύρω σου. Το έχω ξαναγράψει κάπου, οι γονείς μου έζησαν 18 χρόνια στην Γερμανία, όταν γυρίσαμε το 1973 (7 ετών ήμουν) δεν πετούσαν χαρτάκι στο δρόμο και γενικά είχαν στη καθημερινότητα τους μία διαφορετική συμπεριφορά από αυτή στην οποία μέρα με την μέρα κατέληξαν. Οι κυβερνώντες μας μετά το 1981(για πριν δεν θυμάμαι) στο όνομα του πολιτικού κόστους αφήναν τους πάντες να κάνουν ότι θέλουν με αποτέλεσμα να φτάσουμε εδώ που έφτασαν. Π.χ Πάμε για εκλογές μην κάνετε φορολογικούς ελέγχους!!! Αυτό αν το ακούσει ο Γερμανός δεν θα το πιστεύει...... και εδώ θεωρείτε φυσιολογικό. Ας αποφασίσει λοιπόν το κράτος να τηρήσει τους κανόνες που βάζει και μετά θα δούμε αν θα αποκτήσουμε παιδεία. και για να τελειώνω την κυβέρνηση θα την μετρήσουμε πραγματικά όταν θα φύγει το Δ.Ν.Τ. Σήμερα ότι κάνουν τους επιβάλλετε, οι ίδιοι το λένε σαν άλλοθι. Σου ξαναγράφω γιατί απάντηση δεν πήρα, η πρώτη τους απόφαση ηταν να δώσουν "ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ" χωρίς να έχουν ακόμα εικόνα για την οικονομική κατάσταση της χώρας. Εδώ που έουμε φτάσει σίγουρα θα πληρώσουν και κάποιοι που έχουν αλλά κατά την γνώμη μου δεν είναι μέρος του συστήματος, το σύστημα (Λαμπράκης, Μπόμπολας, Τεγόπουλος, Κωστόπουλος, κ.λ.π και τα συμφερόντα τους δεν πρόκειτε να θιγούν και είναι αυτοί που έχουν φάει τα πολλά ξέρεις Εκδόσεις - Κατασκευαστικές κ.λ.π). |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
[quote=Carduelis;193951] Απόσπασμα:
Για να μήν αρχίσω κι εγώ μακρυγορώντας την δική μου θεωρία, θα πώ μόνον οτι η έλλειψη παιδείας αλλά και τιμωρίας στούς νόμους και κανονισμούς όπως προείπατε είναι σίγουρα οι βασικές αιτίες για την σημερινή κατάσταση, άς μην ξεχνάμε όμως οτι το μπάχαλο ή τα παράθυρα των νόμων εξυπηρετούν και τους εκάστοτε κυβερνώντες στούς ελιγμούς τους. Οι οποιοιδήποτε Κωστίκας και Γιωρίκας που δεν φροντίζουν για το καλό και την πρόοδο αυτού του τόπου, δεν προστατεύουν τον πολίτη απο τις μύριες κακοτοπιές και δεν ασκούν μια σχέση ειλικρίνειας μεταξύ κράτους-πολίτη θεωρούνται αυτεπάγγελτα αντιεθνικιστές και ώς υπεύθυνοι για την άνοδό τους στην εξουσία είμαστε εμείς, ο περίφημος ελληνικός λαός, τα τιμημένα νιάτα και τα περήφανα γηρατειά. Το κόλπο είναι γνωστό όμως....διαίρει και βασίλευε.... και μάλλον είμαστε πολύ κουτοί άρα και εύκολοι στην διαίρεση,....Ας μήν συνεχίσω.! Υ.Γ. Πέστε μου και έναν λόγο, που ένας νέος ξεκινώντας την ζωή, με τα απλά του όνειρα να χτίσει μια οικογένεια και μιά εργασία, να έχει μια ανθρώπινη ιατρική φροντίδα, μια πραγματικά δωρεάν παιδεία (δές σοσιαλισμός) να υπολογίζει στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και χωρίς να σμπαραλιάσει το νευρικό του σύστημα πρίν την σύνταξη, θα επέλεγε να ζήσει σε αυτήν την χώρα (εκτός της ρημάδας της υπηκοότητας). Και πέστε μου και στα τόσα χρόνια που ζείτε στον τόπο αυτό, μικροί και μεγάλοι, έχετε δεί να λυθεί, αξιοποιηθεί, προοδεύσει ή βελτιωθεί ουσιαστικά κάποια απο τις βασικές αρχές που εμπλέκονται σε μία κοινωνία δικαίου και ανθρώπινης διαβίωσης; π.χ. Υγεία, Παιδεία, Ασφάλεια πολίτη, Συγκοινωνία, Ασφαλιστικό, για να μην αναφερθώ στην εξυπηρέτηση του πολίτη, στις ευκολίες ροής μιάς οικογένειας, στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και..και..και..και...Τα πάντα με νόμους μπαλώματα και ευκαιριακά...Ας μην συνεχίσω.! |
|
|||
|
|||
Ισως δεν το παραδέχεστε αλλά ο σημερινός Έλληνας δεν είναι γονιδιακά διαφορετικός από τους υπόλοιπους ευρωπαίους. Μόλις περάσει τα σύνορα (έχουμε χιλιάδες παραδείγματα) γίνεται αλλος άνθρωπος! Αρα φταίει το ρημάδι το σύστημα διακυβέρνησης για τα σημερινά μας χάλια! Αλλά μόνο αυτό;;
Για πηγαίνετε στο αντίστοιχο thread να δείτε όμως τι λέγατε τότε οι περισσότεροι! Αλλά το μήνυμα δεν το πήραμε προφανώς. Έπρεπε να μας κόψουν φράγκα και προνόμια για να διαμαρτυρηθούμε! Έπρεπε να μας πούνε τεμπέληδες, κλέφτες και αναξιόπιστους οι κουτόφραγκοι για να ξυπνήσουμε; Αυτό από μόνο του είναι παθολογικό. Για μένα είναι καθαρά μακροχρόνιο έλλειμα παιδείας και τελικά κοινωνικής σήψης που εκφράζεται και με οικονομικούς όρους! Έλλειψη παιδείας από το σπίτι, το σχολείο, την μικροκοινωνία του καθενός μας και φυσικά και από το επίσημο κράτος, που συμφωνώ με όλους σας, είναι ο πρώτος και μεγαλύτερος φταίχτης! Αλλά δεν μπορώ να δεχθώ οτι όλοι είμαστε αμέτοχοι στο πανηγύρι αυτό! Δεν εννοώ κλέβοντας αλλά κυρίως αδιαφορώντας! Γιατί ο καθένας μας βολεύτηκε και ενσωματώθηκε στο "δεν μαμιέται το κράτος; τι με νοιάζει εμένα; εγώ να περνάω καλά!" Μας χρειάζεται ένας πολιτικός ηγέτης ή ένας μπάτσος στο σβέρκο για να μην βρωμίζουμε τις παραλίες; να μην καταπατούμε τους νόμους; να σεβόμαστε το περιβάλλον; να νοιαζόμαστε για τους άλλους; για να ζητήσουμε σωστή παιδεία; για να απαιτήσουμε καλύτερη υγεία; να μην βάζουμε το χέρι στο βάζο με το μέλι μόλις μας δοθεί η εξουσία; Φαντάζεται κανείς οτι οι πολιτικοί μας είναι φτιαγμένοι από άλλη πάστα από εμάς; Ακόμα και φυλακή να πάνε οι σημερινοί μεγαλοκαρχαρίες, τα πολιτικά λαμόγια, οι κακοδιαχειριστές της κρατικής περιουσίας, τι εμποδίζει την εμφάνιση των επόμενων; ο φόβος μόνο; Εδώ που φτάσαμε γελιέται όποιος πιστεύει οτι απλά είναι θέμα οικονομικής πολιτικής και μόνο η αντιμετώπιση της σημερινής κρίσης! Δεν είναι πρόβλημα που λύνεται με οικονομικούς όρους πλέον. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στην κατάσταση που έχουμε φτάσει σήμερα πιστεύω πως χρειάζεται, διαφορετικά θα πλακωνόμαστε στις παραλίες μεταξύ μας, αυτός που θα πάει να βρωμίσει πρέπει να ξέρει ότι θα έχει συνέπειες αλλιώς αν του πεις κάτι έστω ευγενικά κάποιος μπορεί να ντραπεί αλλά κάποιος άλλος θα σου πει "άι γ......" Δεν γίνεται από κει που είμαστε ζούγκλα να γίνουμε πάρκο έτσι απλά, πρέπει από κάπου, κάπως να αρχίσουμε και επιμένω ότι έτσι όπως είναι το σύστημα στημένο δεν είναι πλέον στο χέρι μας. Όποιος θέλει ας έρθει να περάσει μία μέρα μαζί μου στην δουλειά, (οι καφέδες δικοί μου) να δει σε τι περιβάλλον δουλεύω και τι βλέπουν τα μάτια μου κάθε μέρα, και που; στο κέντρο της Αθήνας. Κόσμος να ψάχνει στα σκουπίδια φαγητό, να κοιμάτε μέρα μεσημέρι στο πεζοδρόμιο, να χτυπάει τη δόση του στα γεννητικά του όργανα, βαποράκια να πουλούν ανενόχλητα λες και μοιράζουν τσίχλες και το κράτος πουθενά και ο GeorgeP να λέει και άλλα μέτρα λες και θα λυθούν τα προβλήματα. Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα βούλησης, απλά δεν ενδιαφέρεται κανείς από αυτούς που έχουν το μαχαίρι αλλά και το καρπούζι, αυτοί μας έχουν κάνει να προσθέσουμε την λέξη "ωχαδερφισμός" στο λεξιλόγιο μας. |
|
|||
|
|||
Εντάξει.Ακούω συνέχεια παιδεία και παιδεία.ΟΚ, χρειάζεται δε λέω.Αλλά, όταν λέω του πελάτη μου την τιμή +ΦΠΑ, γίνεται τρελός και μου λέει απλά.Εγώ απόδειξη δεν θέλω.Αν την κόψεις πλήρωσέ την μοναχός σου.Και αυτό συμβαίνει γιατί ο ΦΠΑ είναι 23%. Αν ήταν 3 ή 5%, δεν θα είχε κανείς αντήρηση να την κόψεις.Ούτε ο ελ.επαγγελματίας ούτε και ο πελάτης.Άσε που το ΑΦΕΡΕΓΓΥΟ το κράτος σου λέει για τις αποδείξεις.Σήμερα περνάνε τα ρούχα. Αύριο περνάνε τα βιβλία και ΟΧΙ τα ρούχα.Την άλλη, ουτε το ένα ούτε το άλλο.Σήμερα περνάνε οι ταβέρνες.Και πάει λέγοντας
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||||
|
|||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Για την μή διαμαρτυρία και τον ωχαδερφισμό, έτσι τον (μας) έμαθαν Νότη μου! Τηλεόραση σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, υλικά αγαθά υπερκορεσμένα, μοναδικό ενδιαφέρον να "περνάμε καλά"! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ένα εκπαιδευτικό σύστημα που έχει αλλάξει 50 φορές τα τελευταία 20 χρόνια κι ένα κομματικοποιημένο μέχρις αηδίας πανεπιστημιακό κατεστημένο. Απόσπασμα:
τα ίδια και χειρότερα μας περιμένουν. Yes men, "I thank the USA goverment", βοηθάτε γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση σας έλεγε ψέματα και δεν υπάρχει σάλιο... |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ PHOTO ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΕΛΟΥΝΤΑ | HERC | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 2 | 28-06-2010 23:20 |
ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ-ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ!!! | dagpa | Ελλάδα | 5 | 06-05-2010 23:41 |
MΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!! | korina | Ελλάδα | 9 | 06-03-2010 11:56 |
ΑΓΡΟΤΕΣ...ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!! | tsompanis | Ελλάδα | 12 | 11-12-2009 10:55 |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | xurxes | Καλώς ήλθατε | 20 | 09-09-2009 21:32 |