|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σε κολλητό την έχω δώσει μονο απλα για να την δει,να κανει ένα μικρό κύκλο,δίπλωμα και κράνος σαφώς και είχε και φορούσε.
Γενικα παντως δεν δίνω και δεν ζητάω. Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θα δανείζατε την μηχανή σας ; και αν όχι γιατί ;
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Προσωπικά δεν δανείζομαι μηχανή άλλου. Δεν θα αισθανόμουν άνετα παρότι ξέρω ότι το αξιόπιστο δεν καταλαβαίνει τπτ.............................
|
|
|||
|
|||
Αν είναι καλός φίλος και ξέρω πως οδηγάει δεν έχω πρόβλημα να την δανείσω. Στην τελική η ίδια στραβή που μπορεί να συμβεί σε αυτόν μπορεί να συμβεί και σε εμένα. Και βέβαια (αφού μόνο σε καλό φίλο και καλό οδηγό θα το δώσω), αν γίνει στραβή, δεν πρόκειται να τα χαλάσουμε για κανένα λόγο. Γιατί και εγώ είχα δανειστεί μηχανή πολύ καλού φίλου, μετά από πολύ πίεση από τον ίδιο για να με βοηθήσει να αποφασίσω ποια θα πάρω και βέβαια αν πάθαινα κάτι δεν θα τον κατηγορούσα, και να θα του έκανα ζημιά θα τον κάλυπτα 100%. Και επειδή και αυτός τα γνώριζε όλα αυτά για αυτό πιστεύω και μου τη δάνεισε.
|
|
|||
|
|||
Μπα ούτε θα δάνειζα ούτε θα καβαλούσα ξένη.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
αν επιμενει ο κολλητος μου, .... μετα απο πολύ πίεση....
...και για να μη τον στεναχωρησω και κλαιει .... μη για να μη του χαλασω χατηρι ...θα απαρω μια βολτα τη νεα multistrada του συμφωνω με τους προλαλησαντες |
|
|||
|
|||
Σοφοοοοοό!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θα ήθελα την γν'ωμη σας | chgouras | Μπότες | 11 | 13-10-2009 17:48 |
Πως να κοιμήσετε το μωρό σας αν έχετε Linux!! | Alext | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 07-09-2009 22:50 |
Μην αφήνετε τη μηχανή στη γιαγιά σας... | georgekostas | Χιούμορ | 20 | 31-08-2009 17:44 |
Έκανε το γύρω του θριάμβου... και έπεσε από την μηχανή! | Black_Shadow | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 25-08-2009 00:48 |
Παραλία? Ναι γιατί όχι? | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 8 | 08-06-2009 18:22 |