|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GSForum Ταξιδεύει στα Βαλκάνια 9/7/2011 !!
καλά εδώ βρήκατε να λερώσετε? τώρα που σφουγγάρισα??
η θείος κώστας λέει βγάλτε τα παπούτσια και μην πάτε πέρα δώθε μέχρι να στεγνώσει! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
για να μην κουράζουμε και τζάμπα το θρέντ σε αυτό μπορώ να βοηθήσω αν θέλεις..... την ρότα όμως φίλε,σόρυ αλλά την έχουμε ήδη βγάλει |
|
|||
|
|||
Λίστα Συμμετοχών 1. Tsompanis μονός 2.Αrkas διπλός 3.Klangefurt διπλός 4.Ramiod μονός 5.Aleckan διπλός 6.Lepanto διπλός 7.Αlexandros81 διπλός 8.Αnt.spil μονός 9.FishTarGear διπλός
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κώστα χίλια συγνώμη.... Το σταματώ εδώ, γιατί είναι ζόρικος ο νέος ..... σόρρυ γιά το σπαμ.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν παλευεσαι... |
|
|||
|
|||
ΑΓΑΠΗΤΕ FISHTARGER ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΟΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ,ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΛΜ.ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΣΈΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΟΥ!!!!!!!
Απόσπασμα:
ΤΟ ΝΑ ΦΟΒΑΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ,ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΩΣ ΑΣΧΕΤΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ 3 ΦΟΡΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΚΑΨΩ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΗ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ,ΧΩΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΣΧΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΕΩΣ ΤΟ DUBRIVNIK ΑΝ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.ΕΚΤΩΣ ΑΥΤΟΥ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ.ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ FYROM ,ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ NIS ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΦΤΑΝΕΙΣ DUBRIVNIK.ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΤΣΟΠΑΝΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!! |
|
|||
|
|||
Klangefurt καλησπέρα.Ισχύει η συνάντηση τη Τετάρτη στον Άλιμο;Απάντησέ μου,ειλικρινά όμως,είναι αλήθεια ο θρύλος οτι εαν είναι πολλά GS μαζί και δούν μια vespa,τη καταπίνουν αμάσητη;Να ξέρω Χρηστάκη,να μην έλθω απο Κόρινθο για να γίνω μεζές...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εγω με τη βεσπα παω παντα... τα παιδια ειναι πολυ πολυ πολυ ενταξει, δεν εχουν τετοια κομπλεξ... ξερουν και απο παρεα και αναγνωριζουν καθε προσπαθεια δικυκλιστη,ειτε με βεσπα ειναι ειτε με Μοτο,εγω και η Ποπη περναμε καλα καθε Τεταρτη που παμε και μετα τον καφε πανε για μασα και οσοι θελουν ακολουθουν |
|
|||
|
|||
mobile
xristo se kathisto ypeftino na exhghseis ston cafe ths tetarths apo konta ston korinthio kai ton karabana ta deonta... xereis esi ps= korinthie,emeis prepei kapoia stigmh na taxidepsoyme mazi ps2 = den exo gs!(koita ligo pio kato sthn ypografh) |
|
|||
|
|||
ps= korinthie,emeis prepei kapoia stigmh na taxidepsoyme mazi
ps2 = den exo gs!(koita ligo pio kato sthn ypografh)[/QUOTE] 1.Πολύ ευχαρίστως να ταξιδέψουμε μαζί.Αλλά να ξέρεις οτι μετα το ταξίδι,θα κλάψεις πολύ.Για τα χαμένα χρόνια που εχασες πριν με γνωρίσεις... 2.Κοίτα σύμπτωση.Και οι δυο μας,που έχουμε την αίσθηση του χιούμορ,δεν έχουμε GS.Τυχαίο;Δε νομίζω!!! |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 23:39 |
Το GSFORUM στη TV (κοπη πίττας ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 2011) | Black_Shadow | "Το ... κοπή τη πίττα" | 63 | 22-04-2011 18:11 |
Βίντεο από την ασφάλτινη εξόρμηση στην πίττα του GSForum - 12/2/2011 | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 15 | 18-03-2011 23:24 |
Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 20:58 |
Πρόσκληση για ταξιδάκι στα Βαλκάνια ! | ταξιδευτης | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 6 | 06-10-2009 17:20 |