|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 22 μέρες, 18 χώρες, 9.300 χλμ
|
|
|||
|
|||
Ίσως το καλύτερο ταξιδιωτικό...Οι φωτό, οι πληροφορίες, οι παραπομπές... Συγχαρητήρια!!! |
|
|||
|
|||
A ρε Αντώνη μου...το έχω διαβάσει 4 φορές....απο κοντά θα σου πω το λόγο γιατί δεν ενδιαφέρει!!!
Σε θυμάμαι σαν τώρα στο πρώτο σου ταξίδι (όπως όλοι μας) τους προβληματισμούς που είχες ...τις ερωτήσεις, αν εκείνο αυτό εδώ κτλ κτλ.....Έτσι είναι φιλαράκι και έκατσες και έβγαλε΄ς ένα ταξιδιωτικό για την πάρτυ σου άψογα εκτελεσμένο και παρουσιασμένο!!!! Ζήλεψα πολύ!!! Στα επόμενα αγορίνα!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Να 'μαστε όλοι καλά, το καλοκαίρι πλησιάζει, κάντε τα κουμάντα σας να την "κάνουμε" πάλι, όπου βγάζει τον καθένα Γιατί δεν έχει σημασία το που και το πως, ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my Hand using Fingers |
|
|||
|
|||
Πολλα μπραβο στον φιλο για το ταξιδι, για τις οδηγιες κ για ολα. Πολλα μπραβο κ στην φωτογραφο.
Ειδικα στο Triberg εχω παει απειρες φορες Κ παντα ειναι σαν να πηγαινω πρωτη φορα. Αλλωστε μενω κ μολις 15χλμ απο κει |
|
|||
|
|||
Είχα πει πως θα το διάβαζα το προηγούμενο ΣΚ αλλά δεν πρόλαβα. Έτσι έκατσα τώρα και το το πήγα μονορούφι.
Τι να πω.... όλα τα είπαν οι προηγούμενοι! Μένω σ'αυτό. |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε Αντώνη! "πήγα" σε μέρη που επισκέφθηκα 10 χρόνια πριν.
Στο Αμστερνταμ, δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμη και τις είδατε, είχε σε κάποια σημεία υπαίθριες τουαλέτες σε σχήμα σαλίγκαρου. Κάπου έχω μιά φωτό αλλά τότε ήταν φιλμ, άμα την βρω κάποια στιγμή θα τη σκανάρω, τελείως κουλό για τα δικά μας μάτια θεωρώ. Σου εύχομαι να κάνεις πάντα ωραίες διαδρομές, να βλέπουμε κι όσοι δε μπορούμε! |
|
|||
|
|||
Πω πω ρε φιλε τι ταξιδαρα είναι αυτή ! Όλη νύχτα μου πήρε να τη διαβασω !
Μπράβο και στην Άντα που σε ακολουθεί παντού . Να είστε καλά , παντα τέτοια ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αμα θες μην γραψεις ...........
σου ερχόταν το μπαναρισμα.......... |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|