|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άξονας ή αλυσιδογράναζα ???
Μπα άστο λίγο ακόμη. Πάντως ο κόσμος ταλαιπωρείτε χωρίς λόγω και σπαταλούν το χρόνο τους πιστεύω . Δές εμένα πχ. Επειδή δεν είχα γνώσεις πάνω σε όλα αυτά και για να κινούμε απροβλημάτιστα πήρα με κλειστά μάτια το NT700 της Honda και ησύχασα. Καλό Σαββατοκύριακο jefe….. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Γιωργο με τον ακατανομαστο βρωμο Αεκτζη απο κατω σου εχω τσακωθει πολλες φορες και αλλες τοσες εαν δεν ασπαστει τον Ολυμπιακο.
Οποτε χρειαστηκε ομως τα βρηκαμε γιατι ζητησαμε συγνωμη με τον τροπο μας εκει που καναμε λαθοι. Με το ποστ σου εκει που αναγνωριζεις το λαθος δεν μου μενει παρα να πω οτι και εγω παραφερθηκα και εαν περναει απο το χερι μου,ειδικα στην ναυτηλια να σε βοηθησω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
κερναω και καφε μεχρι την επομενη ......
|
|
|||
|
|||
Τελικά το thread θυμίζει γερμανικό άξονα!!!
...άντεξε μόλις 135 post. Last edited by nivam; 06-05-2011 at 16:38. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
[QUOTE=GeorgeP;374841].................ειναι αχαρακτηριστος και αναξιος λογου και πασης αναφορας!!! Τελειωσε εδω η αντιπαραθεση ελπιζω![/QUOTE] Jefe |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ξεκίνησες λοιπόν με άσχημο ύφος να μειώνεις 2 μέλη εκμεταλευόμενος την άγνοιά τους λέγοντας ...κουβάδες. Αυτός είναι και ο λόγος που ξεκίνησα και σου απάντησα γιατί βγήκα από τα ρούχα μου με αυτά που διάβαζα. Από εκεί και πέρα μετά από τόσες σελίδες μας έκανες τη ''χάρη'' να απαντήσεις σε όσα σου είπα. Αντί για αυτό όμως αρχίζεις και βγάζεις διάλεξη για βαφές, ωστενίτη, μαρτενσίτη και επαναφορά. Ποιος στο ζήτησε? Τα περισσότερα από αυτά τα έχω ήδη αναφέρει σε προηγούμενο ποστ για ποιο λόγο τα αναμασάς? Πάλι για τις εντυπώσεις? Εδώ σε ρωτάμε για 3 πολύ χειροπιαστά πράγματα τα οποία επικαλέστηκες στην πρώτη σελίδα για να μειώσεις τα άλλα 2 μέλη. Τα είπα στο ποστ 107, στα είπε κι ο Paschalis στα ξαναγράφω μπας και σταματήσεις να υπεκφεύγεις.
P.S. Όταν σου έγραφα το ''O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ'' δεν στο έγραφα γιατί σε σε είχα κατατάξει σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις. Αν το έκανες εσύ στη συνέχεια επιλέγοντας τη μια από τις τρεις περιπτώσεις είναι δικό σου θέμα. Last edited by Neo; 06-05-2011 at 17:30. |
|
|||
|
|||
ΕΛΕΟΣ!
Jefe |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Άξονας για R1150 GS με 18000 χλμ | serp600 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 09-03-2011 14:29 |