|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 48 ωρες στα Βουνα για ενα φιλο
από πτώσεις είχαμε μόνο αυτή εν στάση [σταντ]
και δεύτερη [παραλίγο] με την επιστροφή .. μαντέψτε ναι... αλλά γλίτωσε μα φυσικά ο ακατονόμαστος ο Μυλοποταμίτης μας και έτσι... όλα καλά Last edited by Doc; 04-10-2011 at 17:34. |
|
|||
|
|||
..................................
|
|
|||
|
|||
Αυτό είναι εμού!
εγώ...το δεύτερο γκαρσόνι... Θα ήθελα απλά να παρέμβω εδώ και να ευχαριστήσω αρχικά...το μέλος (που δεν γνωρίζω το όνομα του) του gsforum που μου έπιασε το γάντι στο βενζινάδικο της Λαμίας! (Σε ευχαριστώ πάρα πολύ...ακόμα και με αυτή την μικρή κίνηση, ελπίζω δηλαδή να είναι και απο εδώ μέσα...γιατί δεν ήξερα όλο τον κόσμο που ήρθε στο 24ώρο)... Καθώς και την ομάδα του gsforum που ταξίδευε μαζί...καθώς χαιρετηθήκαμε κάποιες φορές (εγώ ήμουνα με τον Βασίλη στο ταξίδι...πριν την Εγνατία σε βενζινάδικο πέρασε το group μας κορνάρατε και χαιρετήσαμε)... Ο Βασίλης είναι έξω καρδιά...βέρος Κρητικός (Ιπτάμενος)...όσοι τον χαρακτηρίσατε για την ενέργεια του (που ήταν για χαβαλέ...το υπογράφω) προτείνω να βρεθείτε μαζί του για καφέ για να καταλάβετε οτι πρόκειται για έναν διαφορετικό άνθρωπο απο την γνώμη που μπορεί να σχηματίστηκε (γιατί στην Βοβούσα θα μας πετύχετε πιο αργά)...η αντίδραση ήταν ευφορίας καθώς εγώ και ο Βασίλης έχουμε βρεθεί αρκετές φορές στο καταφύγιο και έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο εκεί...δεν ήταν αντίδραση μείωσης... Όσο για τον DOC να αναφέρω οτι η συγγνώμη του είναι πέρα για πέρα αντρίκια...είναι ένας άνθρωπος που οτιδήποτε θα τον ρωτήσεις είναι εκεί για να σε βοηθήσει (αν μπορεί... για κοψίδια δεν ξέρω...δεν τον έχω ρωτήσει ) |
|
|||
|
|||
Τωρα παμε πολυ καλα κι απο φωτογραφιες!
Υπεηθυμιζω πως περομενουμε και το καυτο βιντεακι του Mits70 ε? Με τιτλο "RT περιεργαζεται GS"! |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ψαχνω παρεα για Ζαγοροχωρια ή Καρπενησι | Gia1200nniS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 19 | 27-09-2011 10:11 |
Βενζίνη για κροίσους.... | MARK | Επικαιρότητα | 5 | 14-04-2011 12:31 |
Πυρκαγιά στον Ευαγγελισμό, στην εντατική ψυχικά ασθενής | gsmaniac | Υγεία | 5 | 09-09-2010 11:20 |
ενα κουιζ για να σας δω | Alext | Διάφορα | 23 | 07-07-2009 16:07 |