|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ!!!
Απόσπασμα:
πρέπει να περάσει ένα 10λεπτο... Ισχύουν όλα όσα σου είπαν παραπάνω! |
|
|||
|
|||
Ama sou tyxei na peseis se diadilwsi sto kendro tis Athinas kalokairiatika kai xreiastei na sernesai gia kana 20lepto tha deis tis mpares na anevenoun dyo-dyo kai na myrizeis sidero liwmeno.
Tromos!!!!!! |
|
|||
|
|||
Φυσιολογικό.
Δεν αφληνεις την μοτοσικλέτα στο σταντ, να δουλεύει ακίνητη. Όπως είπαν και τα παιδιά. 10``-20`` και σιγά σιγά ξεκινάς. |
|
|||
|
|||
να κανω και εγω μια ερωτηση ... ?
τοσα χρονια , τοσα μηχανακια , τοσα αυτοκινητα , σκαφη , φορτηγα ... αν δεν ζεσταινοντουσαν .. δεν ξεκιναγαμε να κανουμε τη δουλεια μας και αυτη ηταν αποψη , οχι δικη μου , αλλα ολων των συνεργειων και μηχανικων που περασαν απο μπροστα μου ... το GS τι διαφορα εχει ρε παιδια ??? δεν πρεπει να ανεβουν λιγο τα λαδια ...? δεν πρεπει να ζεσταθουν λιγο τα μεταλλα για να μην εχουμε ζημια σε βαλβιδες κ.ο.κ.?? Πρωτη φορα το ακουω και μενω με το στομα ανοιχτο !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κοίτα να δεις οι γερμανοί... σε κίνηση,βγάζεις και τα μπριζολίδια απο το τάπερ και ψήνεις! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κάτι άλλο που έχω ακούσει είναι απλά να ζεσταθούν τα καυσαέρια (λίγα δευτερόλεπτα). |
|
|||
|
|||
να επαναλάβουμε και να μην το ξεχνάμε ότι οι boxer δεν έχουν σχέση με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί σε 2 ρόδες
Η μηχανή της μοτό μας έχει ανοχές που της επιτρέπουν σε οποιεσδήποτε συνθήκες αυτή να κρατάει ίδια την συμπεριφορά της..... Και που πύρωσαν τα μέταλλα η μοτό δεν άλλαξε συμπεριφορά, και "κρύα" να είναι, διαφορά στη κύλιση δεν θα καταλάβεις... Η μοτό είναι αερόψυκτη και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ψύξεις τους κυλίνδρους (αλλά και τους λαιμούς της εξάτμισης) από το να αφήσεις τη φυσική ροή του αέρα να κάνει όλη την απαραίτητη δουλειά... |
|
|||
|
|||
Και εγώ όταν πήρα το μηχανάκι από την αντιπροσωπία μου είπαν απλά:Βάζεις μπρός την μηχανή και φεύγεις-οχι ζέσταμα!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και εδώ έρχομαι να προσθέσω και ποιός σου είπε πως το ζέσταμα είναι αναγκαίο και για τα υπόλοιπα οχήματα? χωρίς να έχω πολλές μηχανολογικές γνώσεις και κατόπιν πολλών συζητήσεων σε αμέτρητα σεντόνια και σύμφωνα με τους κατασκευαστές,το ιδανικότερο για έναν κινητήρα, είναι να αναπτύξει όσο πιο γρήγορα και ιδανικά γίνετε την επιθυμητή θερμοκρασία.και ο καλύτερος τρόπος είναι να ξεκινάς σχεδόν αμέσως,(μετά απο 15-20 δευτερόλεπτα,όπως πολύ σωστά είπε ο παραπάνω),αλλά να κρατάς νορμάλ στροφές στον κινητήρα και χωρίς να κλείνεις απότομα το γκάζι αυτά! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
respect tsobanis!!!!!!!! |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|