|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σκέφτεται να φύγει και η Coca Cola από την Ελλάδα
μήπως τελικά έχει δίκιο ο george που λέει ότι πρέπει να πιάσουμε πάτο ως χώρα για να αρχίσει η ανασυγκρότηση??
εν το μεταξύ,στην αγορά επικρατεί πανικός και όταν λέω αγορά,δεν εννοώ τα κατστήματα και τις εμπορικές επιχειρήσεις που σίγουρα και εκεί χάλια θα είναι.μιλάω για την καρδιά.τις βιομηχανικές περιοχές των πόλεων και ιδίως της θεσσαλονίκης που κρατάει το χαρτί.ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ Η ΒΙ.ΠΕ και δεν έχω καμία όρεξη νυχτιάτικα να υπερβάλω..δυστηχώς. εταιρίες με τεράστιο τζίρο απο αγροτικά μηχανήματα,ανοξείδωτα είδη,στραντζαριστές κατασκευές,ακόμη και χυτήρια (ή καρδιά αυτού του εμπορίου των μετάλλων),βρίσκονται πλέον στα σκόπια και πολύ κοντά στα σύνορα.μάλιστα τα σκόπια τους έχουν στρώσει και τραπεζομάντηλο.μέχρι και κοσμοτέ εκεί πιάνει άνετα με έναν φίλο που μιλούσαμε και έχει στήσει το χυτήριο εκεί,καλαμπουρίζαμε και γελάγαμε όταν μου είπε πως,απο εκεί και με τον φαρδύ δρόμο των συνόρων φτάνει πιο γρήγορα Αθήνα σε σχέση με την Σταυρούπολη θεσσαλονίκης που ήταν.χώρια που γλιτώνει και τόσα φανάρια-αναμονή μέχρι να βγει Εθνική + ότι γεμίζει το ντεπόζιτο του φορτηγού με το ντίζελ να είναι στο 1.05. τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απο ότι μπορούμε να φανταστούμε. στον δικό μας κλάδο,δηλαδή στην κτηνοτροφία-αγροτικά είδη-εξοπλισμός έχουν αρχίσει απο καιρό τα όργανα. θα θυμάστε πιστεύω http://www.gsforum.gr/Ελλάδα-54/ΚΤΗΝ...last-year-9923 |
|
|||
|
|||
Όσο και να απεχθάνομαι τις θεωρίες συνωμοσίας,
τελικά μήπως όλα αυτά είναι προσχεδιασμένα; |
|
|||
|
|||
Αν φύγει η 3Ε θα πάνε όλοι στην Pepsi.
Η 3E θα χάσει και σίγουρα δεν θα το θέλει. Απλοί εκβιασμοί είναι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιατί η Pepsi μέχρι τώρα παράγει χωρίς προσωπικό? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν εννοεί ότι θα σταματήσει τις πωλήσεις. Το δίκτυό της θα το κρατήσει αλλά η παραγωγή θα γίνεται στην Ιταλία ή στην Βουλγαρία κ.ο.κ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ερχονται και χειρότερα πάντως...(εαν και δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος) |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
H ΟΜΙΛΙΑ ΤΩΝ 30" ΤΟΥ B.DYSON-τεως Δ/ντος Συμβουλου της Coca-Cola | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Κόσμος | 6 | 16-07-2010 22:48 |
Είναι πολύ σκληρό να μην την έχεις από το να την έχεις και να κάθεται | emix | Γενικά - Αναβάτης | 12 | 11-07-2010 15:29 |
Απίστευτο βίντεο από Γερμανική εκπομπή που προσβάλλει την Ελλάδα!!! | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 12 | 06-04-2010 12:57 |
Μαραθώνιος για την Αϊτή από τον ΣΚΑΙ και την Unicef | MARK | Πολιτισμός | 1 | 26-01-2010 21:47 |
Διαφήμηση Coca Cola - Koρυφαίο ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 12 | 15-10-2009 08:39 |