|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ
φοινηκα,,,,,το ηλεκτρονικο τσιγαρο,ειναι μια καλη προφαση να ελαττωσεις ή να κοψεις το....καπνισμα!!το σιγουρο ειναι μονο οτι ειναι λιγοτερο βλαβερο.......
|
|
|||
|
|||
Εδώ κ 4μήνες κάνω ηλεκτρονικό κ στη συνέχεια θα το κόψω κ αυτό,όλα καλά δλδ!
|
|
|||
|
|||
Το ειχαμε δοκιμασει το προπερασμενο καλοκαιρι (2010)
Αρκετα καλη "εναλλακτικη" ηταν, αλλα το βαρεθηκα (Σαν το "original" τιποτα! ) (Παρεπιπτοντως, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ) |
|
|||
|
|||
Παιδιά, εμένα μου προξένησε τρεις φορές βροχόσπασμο: Είναι ένα πολύ ασχημο συναίσθημα καθώς αισθάνεσαι πως φράζει η τραχεία και ο αέρας δε μπορεί να εξέλθει. Η εισπνοή γίνεται ευκολότερα αλλά, αισθάνεσαι πως θα σκάσεις σα βατράχι καθώς η εκπνοή δυσκολεύεται πολύ. Τελικώς, τσέπωσα ένα ωραιότατο άσθμα και ησύχασα...
Νομίζω, η γλυκερίνη είναι καλή για τα χέρια και όχι για τους πνεύμονες... |
|
|||
|
|||
Όταν κάπνιζα πλήρωνα 2,90 το πακέτο Χ 2 = 5,80 Χ 31 μέρες 179,80 το μήνα Χ 12 μήνες το χρόνο =2,157,60 κάθε πρωί δεν έπαιρνα δυο πακέτα στάνταρ έπαιρνα 3 η και 4 πολλές φορές , άρα 2,90 Χ 3 μέσω όρο =8,70 Χ 31 μέρες = 269,70 ευρώ Χ 12 μήνες 3,236,40 ευρώ + 2,157,60 επειδή κάπνιζε και η γυναίκα μου =5,394,00 ευρώ το χρόνο ! κάποια στιγμή το κόψαμε μαχαίρι και οι δυο μας αυτά τα λεφτά μας έμειναν στην τσέπη ξεχρεώθηκε η μηχανή ένα μικρο ποσό που μου ειχε μείνει και το τζιπακι που είχαμε αγοράσει καινούργιο και που επίσης χρωστούσαμε ενα υπόλοιπο ποσό χώρια που χαίρουμε άκρας υγείας ! κάπνιζα απο τα 17 μου χρόνια το έκοψα στα 23 καπνίζοντας 5 πακέτα καμελ την ημέρα το ξανααρχισα στα 27 μου και το έκοψα στα 42 μου καπνίζοντας 4 πακέτα κουλουαζ φίλτρο και τώρα το έχω τρία χρόνια κομενο , κι εσεις ψάχνετε να βρείτε τρόπους να καπνίσετε πιο φθηνά ? πιο καλά ? μήπως να σκεφτείτε κάποια άλλα πράγματα όπως ΠΧ η υγεία του καθενός απο εσάς τους καπνιστές γιατί έτσι κι αλλιώς την τσέπη σας την εχετε ξεχάσει !
Πάντως μόνο με έναν τρόπο κόβεται το τσιγάρο, το πετάς μαζί με τον αναπτήρα και ησυχάζεις τόσο απλά! !!! Last edited by sid2011; 21-05-2012 at 18:49. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΟΜΩΣ, από τότε που το έκοψα οριστικα, πάνε αρκετά χρόνια, κατάλαβα οτι χωρίς τσιγάρο τα απολαμβάνω περισσότερο. Το ξέρω ότι ακούγεται απίστευτο, ήμουν κι εγώ εκεί, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Last edited by alexat; 21-05-2012 at 22:47. |
|
|||
|
|||
κοψτω και τα λεφτα καντα χιλιομετρα
|
|
|||
|
|||
εμενα καλο μου εκανε το ΗΤ ,το ξεκινησα οκτωβρη και πλεον καπνιζω 1,2 τσιγαρα την εβδομαδα.
επειδη ακουσα διαφορα για το ΗΤ ,μετα τις πρωτες εβδομαδες χρησης αρχισα να το καπνιζω σαν πουρο ,δεν κατεβαζω τον ατμο. |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΔΙΣΚΟ TOURATEC H' THS BMW | ANASTAZ | Τεχνικά θέματα διάφορα | 44 | 17-12-2011 01:36 |
ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ | Xanthi | Ανέκδοτα | 6 | 15-12-2010 23:29 |
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ | MARK | Χιούμορ | 12 | 07-12-2010 01:55 |
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΛΑΔΙΩΝ | basilis76 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 34 | 24-11-2010 10:55 |
ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ | Alext | Χιούμορ | 2 | 05-09-2009 11:18 |