|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νέο Μοντέλο BMW Αερόψυκτο μέσα στο 2013-
με ολο το σεβας Ναπολεον προς το ατομο σου αρχηζω να υποπτευομε πως εισαι κρηπτοκουμουνηστη κε σκεφτομε να ανακλησο της σχεσης μαζησου
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο αδερφός της Μητέρας μου ήταν ο Καπετάν Πετρίτσης. Σπυρίδων Λαινάς. Πέθανε πριν λίγα χρόνια στη Ρωσία. Άλλος αδερφός της ο Θεόδωρος πέθανε στην Σουηδία. ----------------------------------------- Προσωπικά όταν μπήκα στον Στρατό υπέγραψα υπεύθυνη δήλωση ότι θα πολεμήσω τον Κο#####σμό. Άρα Μιχάλη μου μην έχεις μαζί μου πρόβλημα. Ποτέ κρυφός. Και να γνωρίζεις ότι τον Σταυρό τον έχουμε όλοι οι Φαντάροι στο κούτελο. Είναι στο εθνόσημο. Τα Κομούνια είναι Άθεοι και χωρίς Πατρίδα. Για το λόγω αυτό στη χώρα μου έχουμε Κοιμητήρια και Νεκροταφεία................ |
|
|||
|
|||
καλα...εκτος οτι δεν παιζεσαι με τιποτα...
να σου πω και κατι.....κ γιατι να μην βαλουν? το αμαξι σου που το χεις και που παρεδωσες πινακιδες?στο πεζοδρομιο δεν το χεις παρκαρισμενο?δεν πιανεις χωρο σταθμευσης?ποσο εχει να πας στο δημο και να αγορασεις μια θεση σταθμευσης και να μπουν πινακιδες με τον αριθμο κυκλοφοριας σου για να μην μπορει να παρκαρει αλλος? οποτε μην ξεγιελιεσαι...και παλι το προστιμο σου παιρνουν....οχι το πραγματικο αντιτιμο ......αυτον τον φοοοοοοοοοουστηηηηηηηη τον σουβλατζη στην γωνια που εχει παραδωσει πινακιδες σε 2 αμαξια του και τα χει εξω απ το μαγαζι και τα μετακινει μπρος πισω και κραταει 3-4 θεσεις για παρτυ του, οταν ολοι οι υπολοιποι γυρναμε απ τις δουλειες μας και τρωμε 10 ευρα βενζινη στο γυρω γυρω ολοι να βρουμε να παρκαρουμε......θα παει κανεις επιτελους να τον εμαμησει?η να παω εγω να του κατεβασω κατω ολη την σουβλακερι? ετσιιιιι ρε φουστηηηη μου..για τον σουβλαντζη και μονο που ειναι τοσο σκατοψυχος κ σκεφτεται μονο την παρτυ του (οπως και το υπολοιπο 90% της ελλαδαρας μας)...... ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ! Last edited by giamil; 21-02-2013 at 23:28. |
|
|||
|
|||
Πρόεδρε, ο Σαμα-άς κυβερνά...
'Οόυς Τσ'ι-ρες τους βλέπεις? |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Παιδιά, μη γελάτε δεν είναι αστείο. Μόνο αυτά που είναι ακινητοποιημένα σε ιδιωτικό χώρο θα γλυτώσουν. Αυτά που είναι παρκαρισμένα σε δημόσιο χώρο, χωρίς πινακίδες, θα πληρώνουν ή θα κατάσχονται.
|
|
|||
|
|||
Για να καταθεσεις πινακιδες δηλωσες υπεθυνα οτι θα παρκαρεις σε κλειστο - ιδιωτικό χωρο σταθμευσης και οχι στο δρόμο.
Αν δηλωσες παραμυθια, κατι δεν πρεπει να κανουν ? (που δεν θα το κανουν δηλαδή, μη μασας,) πρώτα πρεπει να σηκώσουν τα παρκαρισμένα - παρατημένα ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ στους δρόμους που απαγορευεται Η ΣΤΑΣΗ και η σταθμευση (βλ. Αχαρνών) |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|