|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: φιλτρο κιντερ εκπληξη
το περι ληξης ηταν αστειο ρε παιδια αλλα αυτο μας δειχνει 2 πραγματα α) μιας και η μηχανη αγοραστηκε απο μενα τον σεπτεμβρη 08 με 15000κμ και δεδομενου οτι το μεγαλο σερβις γινεται καθε 10000κμ ο προηγουμενος ιδιοκτητης το αλλαξε τοτε ΑΡΑ: η βρωμια που εχει πιασει ειναι βρωμια των 20000κμ και οχι των 30000κμ που πιστευα αρχικα οποτε ΝΑΙ στην αλλαγη καθε 20000κμ
β) το φιλτρο αλλαχτηκε στο κανονικο διαστημα του και η μηχανη ειχε γυρισμενα χιλιομετρα οποτε κλαψ και λυγμ συναμα !!!! |
|
|||
|
|||
Γυρισμένα χιλιόμετρα ;;;;
|
|
|||
|
|||
πριν 7 χρονια, φιλος μηχανικος ειχε ακρη και γυρισε τα χλμ σε ψηφιακο κοντερ αυτοκινητου.....BMW.
Δεν νομιζω να ελπιζεις πως δεν γινεται το ιδιο σε οτιδηποτε, ψηφιακο ή αναλογικο ???? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κοροιδευεις πρωτα απ'ολα τον εαυτο σου και μετα τον μελλοντα αγοραστη. |
|
|||
|
|||
Δεν νομιζω να καταφερεσαι εναντιον μου......ποτε δεν μπορουσα να αγορασω αυτοκινητο BMW, μονο μοτό....
|
|
|||
|
|||
Οχι βεβαια...
|
|
|||
|
|||
τότε που τα ψηφιακα κοντερ ηταν σχετικα καινουρια μοδα... μου ειχε κανει εντυπωση πόσο απλο ήταν να τα πειραξεις και αυτα....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το κακό είναι ότι επειδή ήμουν και είμαι κάθετα αντίθετος με τέτοιες πρακτικές δεν έδωσα μεγάλη προσοχή ώστε να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λεωφόρο Καβάλας μετά την ΕΚΚΑ στο δεξί σου χέρι προς Αθήνα 80 € Last edited by soter3gm; 25-08-2009 at 16:13. |
|
|||
|
|||
θελω να γυρισω τα δικα μου χλμ, που ειναι ακριβως ??? κανενα τηλ ???
Ειμαι 35 και θελω να γινω πάλι 25, πόσο θα μου ζητήσει ??? |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|