|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013
Απόσπασμα:
Καλο θα ηταν να μην προσωποποιεις πραγματα κ καταστασεις αγαπητε Γιωργο..Η δουλεια που κανω τα τελευταια 15 χρονια ειναι πολυ πιο σκληρη απο το επαγγελμα του ταξιτζη που εκανες για 2.5 χρονια οπως λες... Εκεινο που προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις ειναι οτι τουλαχιστον στον ιδιωτικο τομεα δεν δοθηκε κ δεν χαριστηκε ΠΟΤΕ Κ ΤΙΠΟΤΕ τα τελευταιατουλαχιστον 20 χρονια!Οποτε το να επαναλαμβανεις αγαπητε Γιωργο,οτι μπορει να ζησει μια οικογενεια με 400 ευρω κ ΟΦΕΙΛΕΙ μαλιστα να ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ σε αυτο το νουμερο,επειδη καποιοι ετρωγαν κ ληστευαν τοσο χρονια,πως θα γινει ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ μαζι σου! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ με ΤΙΠΟΤΑ ομως να με πεισεις οτι φταιω κ εγω (δηλαδη φταιμε ολοι μας) γιαυτην την κατασταση!Αν δεν δουλευα τοσα χρονια δεν θα ειχα ουτε ψωμι να φαω,κ δεν μου χαριστηκε τιποτα!! Επειδη ομως ξεφυγα απο το αρχικο σου ποστ,σημερα ανακοινωθηκε στους εργαζομενους μια αρκετα μεγαλης εταιρειας στην Πατρα,οτι πανε για κλεισιμο κ να κοιταξουν να βρουν δουλεια αλλου...Η αναπτυξη συνεχιζεται.... Η εγχειρηση πετυχε κ ασθενης απεβιωσε...Εδω ελπιζω να ειμαστε σε κανα χρονο για να δουμε ποιος ειχε τελικα δικιο φιλε Γιωργο...Ευχομαι να εχεις εσυ,αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν ξερω τι επαγγελεσαι τα τελεταια 15 χρονια αλλα ακομη και οικοδομη να δουλευεις παλι το επαγγελμα του ταριφα δεν συγκρινεται.......αλλα ας μην μπουμε σε αυτες τις λεπτομερειες. Νομιζω οτι αλλα εγραψα, αλλα καταλαβες κι αλλιως μου απηντησες......δεν πειραζει ας ειναι. Ακομα και η προτελευταια παραγραφο σου εχει απαντηθει απο εμενα και το ΙΟΒΕ πιο πανω...... Δεν μπορουμε να καταλαβουμε οτι τα κλεισιματα των ''αρρωστων'' επιχειρησεων ειανι αναγκαια αν θελουμε να προχωρησουμε........δεν τα αντεχε η οικονομια μας, ηταν παρα πολλες στο ιδιο ειδος κ.λ.π., κ.λ.π, κ.λ.π. Καποτε το 1981 και μετα αυτες τις επιχειρησεις τις κρατικοποιουσανε, οι υπαλληλλοι τους γινοντουσαν Δ.Υ. σε ΔΕΚΟ και αλλου και σημερα χρεωκοπησαμε εξαιτιας κυριως αυτου........η χρεωκοποια ειναι δημοσιονομικη οχι ιδιωτικη. Για θυμισου, ''Αιγαιον'', ''Κερανης'', Σεκαπ'', ''Ολυμπιακη'', ''Λιπασματα''......... και ποσες αλλες. Τωρα αν θεωρουμε οτι δεν φταιμε παρολο που το 48% ημων ψηφιζε αυτον που μας εφερε εδω που ειμαστε σημερα.....τι να πω? Δεν λεω τιποτα. αν παλι θεωρεις οτι 300δις χρεος φαγωθηκε ΟΛΟ απο τους 300 της βουλης τοτε δεν εχω παλι να συζητησω τιποτε αλλο. Η αναπτυξη, σε μια χρεωκοπημενη χωρα, δεν ερχεται με εν ζωη εταιρειες που εχουν δανειοδοτηθει στο παρελθον κι εχουν πεσει εξω για διαφορους λογους στο παρον. Πρωτα κλεινουν αυτες απολυοντας φυσικα το προσωπικο και μετα ανοιγουν αλλες προσλαμβανοντας προσωπικο. Ετσι ειναι, δεν μπορει κανεις να το αλλαξει αυτο. Το παραπανω καταδικνυεται απο τις 90,000 νεες θσεις εργασιας που σημαινει νεες επιχειρησεις ¨η αναδιαρθρωση παλιοτερων υγιων, και γιαυτο λεω οτι οι 90,000 νεες θεσεις εργασιας δεν ειναι λιγες σε εναν τετοιο περιβαλλον....... Last edited by GeorgeP; 09-07-2013 at 18:39. |
|
|||
|
|||
Κάποιες μεταφράσεις άρθρων πραγματικά με πεθαίνουν .Τις διαβάζω , τις κατανοώ και στη συνέχεια αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον δεν γνωρίζω καλά Ελληνικά .Κάποια στιγμή θα μάθω .
|
|
|||
|
|||
Απλα προσθηκη στην κουβεντα
μεχρι το 2:31 απατωνται αρκετα ερωτηματα η μπερδεματα σχετικα με την εκθεση του ΙΟΒΕ και τις 90000 προσληψεις ΣΚΑΪ Player TV — ΣΚΑΪ (www.skai.gr) αυτα απο εμενα συνεχιστε |
|
|||
|
|||
Μια στο καρφί και μια στο πέταλο δηλαδή.Πρίν ένα μήνα όλα ήταν προς την θετική κατεύθυνση,μάλλον γιατί έπρεπε να καλλιεργήσουμε προσδοκίες στον κόσμο γιατί έπρεπε να πάρουμε την δόση ενώ τώρα που την πήραμε και αυτή τμηματικά και μικρότερη από ότι μας έλεγαν και υπό νέες προυποθέσεις ,όλα στην αρνητική κατεύθυνση ,για να δικαιολογήσουμε και τον τρόπο που θα δοθούν τα λεφτά,λεφτά βέβαια για αποπληρωμή τόκων,όχι κάτι άλλο.Ποιά είναι η αλήθεια?κατά την γνώμη μου, είναι αυτή που δημοσιεύουν σήμερα, αλλά είναι σοβαροί αναλυτές αυτοί και ανεξάρτητοι?μέσα σε ένα μήνα και με την κορύφωση του τουρισμού προ των πυλών να τα γυρίζουν όλα τούμπα?Τα τηλεφωνήματα από και πρός την Συγγρού δείνουν και παίρνουν πριν από κάθε δημοσίευση.
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
καλά τώρα, ο ΙΟΒΕ δεν είναι κι ότι πιό αξιόπιστο.......αν θυμάστε ο μέγιστος ΥπΟικ ήταν διευθυντής του κι όποιος δεν έχει μνήμη αμοιβάδας θυμάται τι έλεγε στην αρχή της κρίσης....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ο γιωργος, οπως κανει παντα, απομονωσε οτι του αρεσε και αφου συμφωνησε με μενα, μου ειπε να αποχωρησω φιλαρακι.......χρειαζεσαι διακοπες και γρηγορα το θεμα που εχεις ανοιξει αναφερεται στην ανεργια... πραγματικα δεν ξερεις ποια ερευνα και ποια ανακοινωση να πιστεψεις ειναι αναξιοπιστοι..... ο μονος σιγουρος τροπος ειναι η αγορα... οποιος κινειται σε αυτη και δεν πεταει στα συννεφα, δεν μπορει να αισιοδοξει....αυτη ειναι η αληθεια η πολιτικη που εχει εφαρμοστει ειναι λαθος και θα πρεπει να αλλαξει, γιατι η ανεργια θα ανεβει πιο ψηλα και κατι αλλο.....για εμενα οποιος παιρνει 400 ευρω, ειναι ανεργος εχουν γεμισει τα νεκροταφεια, απο νεκρους και δεν φτιαχνουν τα μνημεια παρατανε τους νεκρους τους σαν τα σκυλια, γιατι δεν υπαρχουν τα χρηματα αυτα ειναι τα δικα μου στατιστικα..... και τωρα........αποχωρω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αγαπητε Γιωργο δεν παρεξηγηθηκα περι του επαγγελματος,απλα το ανεφερα γιατι δεν με ξερεις...Κανω ακριβως οτι εκανες κ εσυ,δηλαδη ειμαι πολλες ωρες στο τιμονι κ στους δρομους,απλα εχω λιιιιιγο μεγαλυτερο οχημα (φορτηγο)κ αντι να φορτωνω-ξεφορτωνω πελατες,το κανω με εμπορευματα! Καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη κατα την ταπεινη μου γνωμη,οποτε δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης...Εχω κανει ΚΑΙ την δουλεια του ταριφα! Κ φυσικα ΔΕΝ ειμαι τοσο αφελης ωστε να πιστευω οτι τα λεφτα τα εφαγαν ΜΟΝΟΝ οι 300 της βουλης.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τώρα αποχωρώ κι εγώ. Last edited by aeriko; 09-07-2013 at 22:56. |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|