|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΖΕΛΑΤΙΝΑ F800GS
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Έχοντας δοκιμάσει τις εξής 5 ζελατίνες:
Touratech απλή, Τouratech Desierto, Wunderlich Vario, MRA, Kappa - Givi Τα συμπεράσματα είναι τα εξής: Τouratech Desierto: η καλύτερη αλλά και ακριβότερη μια που στην πραγματικότητα αγοράζεις ζελατίνα, φερινγκ, και μεταλλικό στήριγμα Touratech απλή: Καλή άλλα δημιουργεί θέμα με παρατεταμένο πλαϊνό αέρα Wunderlich Vario: Πολύ καλή κάλυψη και ποιότητα κατασκευής αλλά πολύ βαριά κατασκευή για τη λιτή μύτη της μηχανής. Στα συν όσο αυξάνει η ταχύτητα τόσο πιο ψηλά ανεβαίνει ο αέρας. MRA η πιο μικρή από όλες κάνει δουλειά για το μέγεθός της αλλά όχι αρκετή κατά τη γνώμη μου Kappa - Givi η φτηνότερη και το καλύτερο value for money (πρέπει να κάνεις κάτι με το ήλιο όπως ο φίλος μας) Προσωπικά κατέληξα στην Τouratech Desierto, Ναι είναι ακριβή αλλά και το μηχανάκι είναι ακριβό. Είναι ουσιαστικά το φέρινγκ που λείπει από το μηχανάκι αν το θέλεις adv touring. Στο μεταλλικό στήριγμα έχω βάλει και GPS. Είναι σχετικά μικρή κατασκευή και πάρα πολύ αποτελεσματική 120-130 με τη ζελατίνα του κράνους ανοιχτή δουλεύει καλά μέχρι τα 180. Δεν γίνεται το μηχανάκι RT αλλά ταξιδεύει μια χαρά Α! έχω ύψος 1.80. Τώρα, αν δεν θέλεις να σπαταλήσεις χρήματα και να κάνεις απλά τη δουλειά σου Kappa - Givi και αν βγεις στο χώμα την ξεβιδώνεις και στη σχάρα. Ελπίζω να σας βοήθησα Last edited by thleon; 12-05-2011 at 14:04. Λόγος: ` |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μετά από δυο χρόνια με την touring της BMW έχω να πω πως έχω φάει πολύ αέρα. Είμαι 1,83.
Κάποια στιγμή θα την αλλάξω σίγουρα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by Marios 800gs; 30-08-2011 at 20:16. |
|
|||
|
|||
Μπαίνοντας και εγώ στο θέμα, θα ήθελα την γνώμη σας για το σπόιλερ-επέκταση της touratech που μπαίνει μόνο πάνω στη μικρή-μαμίσια ζελατίνα.
Αν έχει κάποιος ακούσει κάτι; Εδώ να πω ότι είμαι χρήστης πόλης και χώματος και θα με βολεύει αφάνταστα (στο χώμα) το βάλε-βγάλε με τα "μανταλάκια" της επέκτασης. Το πρόβλημά μου φυσικά είναι ότι πολλές φορές μετά από μακρυνό χωμάτινο ταξίδι η ασφάλτινη επιστροφή από εθνική είναι ζόρικη με τον αέρα! |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ, ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ....
ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΑ! ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ!ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΜΑΙ 1,80 ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΕΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΗΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΦΟΡΕΜΕΝΗ ΠΡΟΕΞΕΧΩ 5-10 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ!ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 120-140 ΔΕ ΝΙΩΘΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΕΡΑ,ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΜΩΣ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΟ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΕΤΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΩΣΤΟΣΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΑΜΙΣΙΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑ,Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 80-100 ΧΛΜ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ!ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ!ΑΥΤΑ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ!ΤΕΛΕΙΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by Marios 800gs; 26-09-2011 at 22:20. |
|
|||
|
|||
Πολλοί βάζουν και την Powerbronze
|
|
|||
|
|||
παιδιά μην ξεχνάτε και το γεγονός οτι ο αέρας, όσο μεγαλώνουν οι ταχύτοιτες έρχεται με μεγαλύτερη δύναμη, οπότε είναι λογικό να υπάρχει λίγος αέρας στο κεφάλι !! είμαστε σε ματοσακό
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΖΕΛΑΤΙΝΑ G650GS | stelanja | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 31-03-2011 21:32 |
ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΤΟURING F800GS | makis121981 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 18-12-2010 17:56 |
Πωλείται Ζελατίνα MRA Vario για F800GS-F800GS | thleon | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 22-11-2010 20:11 |
ΖΕΛΑΤΙΝΑ ADVENTURE | allen | Ζήτηση | 1 | 21-10-2010 16:15 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΖΕΛΑΤΙΝΑ TOURING F800GS | makis121981 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 22-09-2010 16:36 |