|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: PORSCHE TRACK DAY
Χρήστο με το μαλακό. Συγχύστηκαν!
"Νά' χαμε (από) μία"! |
|
|||
|
|||
γεια σου ρε χρησταρα...
|
|
|||
|
|||
μιλα με την ΛΑΜΣερρων στο 6946 50 6666για οποια πληροφορια
|
|
|||
|
|||
Πολύ ωραία.
Και μια άλλη προσέγγιση. Πάντα τέτοια Χρήστο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νά 'σουνα ρε Γιώργο... Στην πλαγιολίσθηση ήταν σαν να προσγειώνεις Chinouk στα 11 μποφώρ... Εκεί να σε είχα οδηγέ μου, πού τσιγάρο... Σε ευχαριστώ πολύ. |
|
||||
|
||||
Ωραία βιντεάκια Χρήστο ...
Μπορεί να μην μυρίσαμε το καμένο λάστιχο, αλλά μια "μυρωδιά" του "αγώνα" πήραμε ... .
|
|||
|
|||
Πορσακι αγαπητε μου???τι επαγγελμα είπαμε κανείς κι έχεις τέτοιο όχημα???συγνώμη αλλα μου κίνεις την περιέργεια και είναι λογικό,και gs και πορσικο???Προκλητικό και με κάνει να αναρωτιέμαι.
Χα χα χα χα,σου θυμίζει τίποτα???sorry αλλά δε κρατήθηκα.θυμήθηκα κάτι από τα παλιά. Να στε καλά ρε παιδιά και να κάνετε πάντα το κέφι σας. send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σας ευχαριστώ παιδιά. Θα το ψάξω περαιτέρω για 'δοκιμές' των μπουμπούδων μας ή και των αυτοκινήτων μας, ανεξάρτητα από φορείς. Παρέα GS Forum. Όποιος ενδιαφερθεί, καλοδεχούμενος. |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Revit OFF TRACK sales... | XCHALLENGE | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 14 | 04-10-2011 15:58 |
Travel Enduro is Back on The Track! | danaos | GS Forum - Road & Enduro Training | 197 | 10-03-2011 10:39 |
Track day πιστα Μεγαρων 25-3-2010 | lalou | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 15 | 03-05-2010 20:46 |
BMW S1000RR και Track Day στα Μέγαρα! | gemara | Αγώνες | 15 | 25-03-2010 22:52 |
Πετρελαιοκίνητo EVA Track T800 cdi | skippybi | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 3 | 08-01-2009 16:03 |