|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μόνο για Φίλους...
Απόσπασμα:
Απλώς ευχαριστησα καποιους ανθρωπους που μου εδειξαν οτι ειναι Φιλοι και οχι γνωστοί... thats all!! |
|
|||
|
|||
Μια παρακληση... τελειως φιλική...
Ο τίτλος του θέματος είναι πολυ συγκεκριμένος... όσοι θεωρείτε ότι δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, δεν υπάρχει λόγος να ποστάρετε.. Απλα είναι τα πράγματα... Παντα ευγενικά και φιλικά... |
|
|||
|
|||
Κώστα δεν εχω ενημερωθεί απο κανέναν...και για τίποτα
το "καρφί" σε λάθος άνθρωπο το πέταξες εγω προσπαθώ να καταλάβω τι γίνετε και γιατί έγραψες αυτό το μήνυμα αυτό και τίποτα άλλο. Και αν θέλεις την γνώμη μου το να διαχωρίζεις τους φίλους σου σε μια τόσο μεγάλη παρέα ανοιχτά πρός όλους δεν είναι σωστό για εμενα πάντα. Οσο για την παράκληση να γράφουν μόνο όσοι είναι φίλοι σου το προσπερνάω φίλε... Είναι ασχολίαστο.... |
|
|||
|
|||
Κωστάκη μου, η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες λόγω υποχρεώσεων δεν είμουν αρκετά στο forum. Ελπίζω και εύχομαι να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Όλα τα άλλα ξεπερνιούνται πιστεύω. Με έχεις τρομάξει αρκετά θα έλεγα. Ελπίζω όλα να είναι καλά φίλε.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απλως ευχαριστησα καποιους ανθρωπους που ενδιαφερθηκαν... δεν μπορω να το εκφρασω σε πιο απλα Ελληνικα ρε φιλε... σου ζητω συγγνωμη που δεν μπορω να το αναλυσω περισσοτερο!! Πως ευχαριστησε ο Δημος τον Κωστα366 για το δωρο του ;;; Ε... καπως ετσι κι εγω... απλως εγω δεν ευχαριστησα για καποιο υλικο αλλα για καποιο α-υλο... ειναι κι αυτα σημαντικα στη ζωη... μιλαω για την ανθρωπια!!! Σ´ ευχαριστώ παντως για το ενδιαφερον Ντανυ μου !! Να εισαι καλα φιλαρακι!! |
|
|||
|
|||
Όλα καλά Λάκη μου !! Καμια σχεση με Υγεία οπως ειπα παραπανω... Ξεπερνιεται ήδη φιλαρακι!! Να σαι καλά... Ετοιμασου για την Πόλη...!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κώστα μου δεν ψάχνω τίποτα να καταλάβω προσπαθώ τι έγινε... ποιό είναι αυτό το α-υλο ???? Γιατι για να το ανεβάσεις στο φόρουμ θα ηθελες να γίνει γνωστό σε όλους...οπως ακριβώς ο Κώστας με το δώρο!! |
|
|||
|
|||
Θα συναγωνιστεί με τα λευκά.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και απο τα ποσταρισματα που εχουν ηδη γραφτει καταλαβαινεις οτι καποιοι ηταν απ αυτους που επικοινωνησαν και καποιοι οχι... Τοσο απλα... Και παλι σ´ευχαριστω φιλε... ελπιζω να σε καλυψα!! Αλλιως από κοντα πινοντας καφεδακι... |
|
|||
|
|||
|
Tags |
cpretenteris, cps |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|