|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποιά μηχανή να επιλέξω ???
Φίλε μου καλο μεσημέρι . Σίγουρα θα κατάλαβες ότι εδώ μέσα όσοι έχουν 1150 (φτου φυλακη το στοματιμου) καταστρέφουν όλα τα θέματα ,γιατί έχουν κόμπλεξ πάρε 1200 να είσαι πολιτισμένος όσοι έχουν 1150 ειναι φορτηγατζιδες και
|
|
|||
|
|||
To ερωτηματικο ειμαι εγω....
|
|
|||
|
|||
αγαπητε φιλε υπαρχει μια λεξη που καπιοι την αγνοουν εφισταμενα εδω μεσα
εξελιξη!!!!!! δε λεω καλο το 1150 για τυμβωρυχους αρχαιολογους συλιτες αρχαιων ταφων κλπ αν θελεις να εχεις ενα πραγματικο εργαλειο ομως η λυση ειναι 1200 τα υπολοιπα τα αφηνω στα γατακια!!!!! που βλεπουν μονιμως την πλατη μου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
βρε καλως τον!!!!
που εισαι εσυ βρε????? παλι σκαβατε με τον θεολογο να βρειτε κανενα διαφορικο!!!!! τα βρηκε βρε ολα ο σλημαν και τα φυγαδευσε στην γερμανια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΤΙ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ?????????
κοιμάσαι τον υπνο του δικαιου........... μαλλον δεν εχεις καταλαβει κατι.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
που μετα απο τοσα χρονια ακομα βγαζει παιδικες ασθενειες.. |
|
|||
|
|||
Αγαπητέ άγνωστη συμφουρίτη ήμουν στο ίδιο δίλλημα με σένα πριν από κανά 2 χρόνια.
Το νέο είναι ελαφρύτερο και γρηγορότερο(όχι απαραίτητα καλύτερα στριφτερό) Σε όλα τα άλλα το 1150 είναι καλύτερο δηλ αξιοπιστία -στοιβαρότητα. εν τούτοις με 800€ μπορείς να το κάνεις 90 άλογα τροχό....... Αν επιλέξεις το 1200 ΜΗ πάρεις με την σέβρο υποβοήθηση στατιστικά θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ(μοντέλα (04-05-06-) Δηλαδή ψάξε από 07 και μετά Η σέβρο υποβοήθηση μπήκε και στα 1150 προσοχή (03-04) Το 1200 το οδηγούσα για 8 μήνες..... Επέλεξα να φτιάξω 1150 όπως εγώ θέλω δανειζόμενος εξαρτήματα από άλλα 1150 και δόξα το θεώ μου κάνει όλα τα χατήρια ότι και αν επιλέξεις πρώτα να το καβαλήσεις(αυτό ισχύει και για τις άλλες επιλογές ξέρεις τι εννοώ) καλή αγορά ότι και αν πάρεις.... |
|
|||
|
|||
Κατ'αρχάς χαίρομαι για το επίπεδο χιούμορ και σαρκασμού των μελών του φόρουμ.
Κοιτάξτε πως έχει το θέμα.Διαθέτω 6 χιλιαρικάκια και δεν θέλω να ξανακυλήσω στα "γκρίζα" γιαπωνέζικα.Με αυτά τα χρήματα παίρνω ή ένα φουλαριστό 1150gs adv του 2004 (το πολύ 5000ευρώ) ή ένα απλό 1200άρι του 2006 ίσως και του 07.Σημειωτέον ότι δεν με απασχολεί η "μούρη" ούτε το γκάζι ιδιαίτερα.Επομένως μάλλον πρός το 1150 κλίνω. |
|
|||
|
|||
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|