|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου
Ευτυχώς τουλάχιστον..... δεν βλέπω κανένα F650 στις φωτό...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ, εγώ... Φίλε Κώστα, θα ρθούμε να σας πάρουμε για εκδρομή στο Ιόνιο. Την Χρυσομαλλούσα σου και το τέρας... Θα σε κεράσω τα βραστά λαχανικά και την ρίγανη. Θα σου φτιάξω και πρόγραμμα να μπορείς να το αλλάξεις όσο θες και όποτε θες. Θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά σε μια από τις επόμενες εξορμήσεις μας προς τα μέρη σας. |
|
|||
|
|||
ευχαρίστως για εκδρόμα όποτε θές
αν μου γνωρίσεις καμιά χρυσομαλλούσα, ευχαρίστως, μόνο που θα περασει απόλλιοτράβηγμα με την κερασομαλλούσα για το ποιά θα χαρεί την πάρτη μου, χαχαχαχα το τέρας εμφανίζει αδιαθεσίες κάθε όποτε και η συμμετοχή του δεν κρίνεται εκ των προτέρων, μιας και αποφασίζει αυτοβούλως πάρε την καλή σου κι ελάτε από τα μέρη μας για ξενάγηση και ρέκλα |
|
|||
|
|||
Εσείς οι υποβρύχιοι φωτογράφοι, μη ξαμολιέστε και πολύ ... θα 'χει πιει κανείς απ' τα μοντέλα σας τις μπυρίτσες του, και θα ξελαφρώνει στα βαθιά νερά...
Last edited by Fuji; 28-06-2010 at 17:37. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Και λέω ξεχάστηκε αυτή η εκδρομή, πάει...
Έτσι όπως πάμε θα διοργανώσουμε την επόμενη εκδρομή πάνω στο ίδιο ποστ. Συμφωνώ με τους αναγραφόμενος, εσείς οι υποβρύχιοι προσέξτε τι βγάζετε, σας θυμίσω τα νερά και τις μπύρες που πίναμε. Απάντηση: Τέρμα αριστερά ο Χατζηλίας, δίπλα ο Carduellis και παραδίπλα ο...Arkas; Δεν ξέρω για τον δίπλα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Έχετε χρόνο για 2ήμερο, πιο μακριά, ή τριήμερο, ή προτιμάτε μονοήμερη, μικρή, φτηνή και φινετσάτη;
|
|
|||
|
|||
Μέσα είμαι... Π/Σ/Κ κατά προτίμηση...
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μονοήμερη εκδρομή !!!! | arisxios | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 18 | 09-09-2009 19:12 |
Διήμερη εκδρομή στην Πάργα 13-14 Ιουνίου 2009 | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 70 | 01-07-2009 14:53 |
Λίμνη Τσιβλού - Κυριακή 25-01-09 | Κύρος Γρανάζης | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 141 | 19-02-2009 12:19 |