|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά τα δικά μου γιατι δεν σφυρίζουν ;
Λες να έχουν πρόβλημα; 20000 χιλιόμετρα και δεν ξέρω πόσα ακόμα απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και τα πίσω είναι σχεδόν καινούργια . Τα μπροστά με βγάζουν περίπου 5000 ακόμα . Αυτό όμως που μου έχει κάνει εντύπωση είναι οτι μετά απο 50000 η δίσκο πλάκα δεν έχει κάνει κάν νύχι. Δεν νομίζω οτι θα βάλω ποτέ after market εκτός και αν βρω ακριβώς τα ίδια . Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ... αλλαγη πισω τακακια σε R1200GS
εισαι αρχηγος.....μη λεμε παλι τα ιδια!!
|
|
|||
|
|||
Μιας και μιλαμε για πισω τακακια, ας εχετε υποψιν οτι υπαρχει περιπτωση να τρωγονται ανομοιομορφα, οποτε προσπαθηστε να τσεκαρετε και τα δυο .... εγω εβλεπα το πιο γεματο απο τα δυο και μου το εδειξαν τα παιδια στον περιστερα οταν αλλαξα τα λαστιχα πριν κανα μηνα ....
Τα δεξια ειναι τα "μαμα", αλλα κατι θυμιζουν ε? Τα κοκκινα, μαλλον ολοι τα αναγνωρισατε.... |
|
|||
|
|||
Ελπιζω φιλαρακι, να μην ειναι αυτα τα δικα σου τακακια, αλλα καποια φωτογραφια απο το ιντερνετ.
Στο σταδιο που βρισκονται αυτα τα τακακια, δεν ειναι για αλλαγη. Εχουν υλικο για πολλες χιλιαδες χιλιομετρα ακομα!!! |
|
|||
|
|||
ΙoannisPanagiotidis & BOXER..............ειστε απαιχτοι...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το "κοντο" οταν το ειδα στην αλλαγη ελαστικων πριν 1500km φαινοταν να τελειωνει ... οποτε αφου 1.εχω αρχισει και ξεχναω 2.ανοιγει ο καιρος 3.μικρο κοστος τα αλλαξα να ξεμπερδευω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτο, ειναι βασικος λογος, οντως !!! |
|
|||
|
|||
Μπραβο Γιαννη...πολυ Καλες πληροφοριες!!!
|
|
|||
|
|||
ωραιος ο γιαννης και πολυ επεξηγηματικος
|
|
|||
|
|||
Bravo..polu kalh douleia
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αντικατάσταση grip σε R1200GS/'04 | BOXER | Τεχνικά θέματα - DIY | 62 | 24-11-2013 15:51 |
...αλλαγή βαλβολινες κιβωτίου ταχυτήτων σε R1200GS '04 | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 60 | 05-01-2013 12:07 |
...αλλαγή βαλβολινων άξονα μετάδοσης σε R1200GS (04-07) | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 119 | 15-06-2012 02:30 |
Σημάδια διάβρωσης σε r1200GS ADV | morfeas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 70 | 06-04-2010 15:39 |