|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποιό κινητό να διαλέξω ???
Αλλο ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειoν!! Εμ που εχει μικρη οθονη εμ που δεν προσαρμοζει το κειμενο (στον browser) σε αυτην κατα το ζουμ!!! Oυτε το 5 θα το εχει αυτο!!
|
|
|||
|
|||
Με τον ανταγωνισμό να έχει μεγάλη οθόνη δύσκολα θα χτυπίσει το iPhone αν δεν μεγαλώσει και αυτό!!
|
|
|||
|
|||
Και κατι άλλο!!!
Στις Samsung (δεν γνωριζω για αλλες android αν ισχυη) συσκευες κρατώντας το κεντρικο κομπι παρατεταμενα μας πεταει στο μεκου του multitask με ολες τις εφαρμογες που τρεχουμε και μπορουμε με ενα κλικ στο καταργιση ολων να τις κλεισουμε!!ελευθερωνει πορους και ram και ειναι καλυτερο απο καθε task kilker!!! Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Στο Note, δεν το κάνει με 4.0.3, εννοώ το να τις κλείσεις όλες....χρησιμοποιώ άλλο πρόγραμμα (Advanced Task Killer)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ξεκλείδωτο ε???Νομίζω ότι στην λειτουργία είναι ίδιο με το S3 οπότε θα έπρεπε να τρέξει! Γιάννη πολύ καλό το θεματάκι να το κρατήσουμε ενεργό!!!Θα μάθουμε πολλά πράγματα μεταξύ μας!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Ωραία.....
Πείτε μου ρε φιλαράκια, πώς συγχρονίζω iphone 4 με το outlook????? Είναι όπως το πήρα, αυτά με τις φυλακές (jailbrake κλπ) δεν τα νογάω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συνδέεις το iPhone με το pc και ανοίγεις το iTunes αν δεν ανοίξει αυτόματα!! Πας στην 2ρη σελίδα με τα tab που έχει επάνω και κάνεις τα απαραίτητα klik για να το ρυθμίσεις όπως θες πχ, επαφές, ημερολόγιο κτλ κτλ!!βλέπεις να μην έχει τικαρισμένα κουτάκια που λένε για αντικατάσταση κτλ και κάνεις sync!! H τελευταία έκδοση μάλισα επιτέλους εμένα μου δούλεψε και στα Ελληνικά οπότε αν δεν το έχεις στα Ελληνικά το κάνεις ένα download από το official site και είσαι έτοιμος!! ΥΓ:Ότι κάνεις το κάνει με δική σου ευθήνη και δεν φταίω για ότι χάσεις, κάνε ένα backup πρώτα!! |
|
|||
|
|||
Οκ
το κάνω και θα σου πω |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|