|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αγορά Schuberth C3
Πανω που πουλησα το xr1000 και πηγαινα για schuberth c3 ευτυχως διαβασα το τοπικ και τωρα ειμαι στο απολυτο διλλημα...Απο το shoei ημουν καταευχαριστημενος ο μονος λογος που το εδωσα ηταν γιατι το καλοκαιρι με τις ζεστες δεν το πολυφορουσα και αυτο ισοδυναμει με ρωσικη ρουλετα ετσι μετα απο ψαξιμο και γω πηγαινα για c3 αλλα μετα απο αυτα που διαβασα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος.Δεν υπαρχει κανενας που να τα εχει δοκιμασει αρκετα και τα 2 για να μας πει?γιατι ενας συμφορουμιτης που εγραψε και για τα 2 το c3 δεν το ειχε πολυφορεσει...
Καμμια πιο εμπεριστατωμενη αποψη υπαρχει? |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ενα απο τα σημαντικότερα ατου που εχει το SHOEI και δεν εχει υποθει ειναι οτι εχει πολυ μεγαλο ανοιγμα ζελατινας με αποτελεσμα να εχει πολυ περισσότερη ορατότητα σε σύγκριση με αλλα που αυτο και μονο το κατατάσσει μια απο τις καλυτερες επιλογες
Ειχα το xr1100 θεωρητικά ενα απο τα ποιο ήσυχα κρανοι της αγορας..(απο τον θόρυβο απογοητευμένος ηηη μάλλον για να το θεσω καλυτερα ..ΔΕΝ ηταν αυτο που περιμενα) έκτοτε πήρα το c3 το οποιο ηταν λαθος μεγεθος ΑΛΛΑ και αυτο θορυβώδες (ισως εφτεγε το μέγεθος) .. Αλαζοντας το c3 πηρα πολυ προσφατα το system6 της BMW που ουσιαστικα ειναι το ιδιο κρανος με το c3 ...Τεκμηριωμένα πλέων ειναι το πιο ήσυχο κρανος που εχω βαλει μεχρι τωρα γιαυτο ειπα μηπως εφτεγε το μεγεθος στο c3....ΑΛΛΑ δυστιχως ΔΕΝ μου καθεται στο κεφαλι μαλιστα με παταει πολυ στην κατω γνάθο (κατω απο τα μαγουλα εκει που κουμπώνουν τα λουρακια) και τα λουρακια του ΔΕΝ ειναι και οτι καλύτερο, το SHOEI ειχε τα καλυτερα λουρακια και φαρδια που εχω φορεσει Ειναι θεμα χρονου ΠΟΤΕ θα ξαναγυρισω στα SHOEI Last edited by jtnakos; 25-01-2013 at 06:26. |
|
|||
|
|||
Kαλημερα σε ολους!
Ολοι οι επαγγελματιες οδηγοι,που θελουν κρανος αξιοπιστο κ ποιοτικο,φορανε SHOEI η ARAI ,δοκιμασμενα κ τιμια! Στην επαγγελματικη κ προσωπικη μου ζωη πανω στην μοτ/τα χρονια τωρα ,αυτες οι δυο εταιριες ειναι ΜΑΚΡΑΝ οι καλυτερες! |
|
|||
|
|||
Καλημέρα κι από μένα,
προχτες φόρεσα το καινούργιο μου κράνος Shoei Neotec. Πραγματικά είναι απίστευτο κράνος με πολύ καλή ποιότητα υλικών, αρκετά αθόρυβο και με πολύ καλή ηχομόνωση. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή αγορά για όποιον θέλει ένα flip up κράνος. |
|
|||
|
|||
Καλοριζικο κ αγρατζουνιστο!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πως συγκρινονται αραγε το Shoei Multitec vs Shoei Neotec...???
στην τιμη οι διαφορες ειναι αρκετα μεγαλες... Ειχε κανενας σας... Σορρυ για το οφφ τοπικ αν δεν αρμοζει εδω παρακαλω να μεταφερθει... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτα τα 2 ξερω εγω τωρα αν αλαξε σε αεραγογους,αεροτομες,καλουπι και ζελατινα ΔΕΝ γνωριζω Last edited by jtnakos; 25-01-2013 at 13:05. |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|