|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010
Μπράβο φίλοι μου! Και του χρόνου , να είστε καλά!
Ελπίζω του χρόνου να τα καταφέρω να έρθω και εγώ! Μπράβο στους διοργανωτές και στον Στέλιο (Gazi) για τον κόπο τους! Πάντα τέτοια και πάντα με υγεία! Και του χρόνου! |
|
|||
|
|||
Δεν προλάβαμε να γυρίσουμε σπίτι μας στην Αθήνα (εγώ αναχωρώ σήμερα το βράδυ για Χανιά)και οι απαντήσεις για τα καλύτερα της διοργάνωσης δίνουν και πέρνουν!
Δεν θα πώ και εγώ τίποτα το διαφορετικό....... Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που έτρεξαν τόσο μα τόσο πολύ για να περάσουμε εμείς καλά! Και του χρόνου με υγεία,να ξαναμαζευτούμε!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Όλα καλά,και του χρόνου πάντα με υγεία!!!
|
|
|||
|
|||
Για άλλη μια φορά :sm5:στα παιδιά που έτρεξαν για όλα και για όλους μας ....Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και ευχόμαστε να είστε γεροί και πάντα τέτοια......Και πάλι πολλά :sm5:
|
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια σε όλους για τη διοργάνωση, για τη συμμετοχή, για τις προσφορές, για το κέφι, για όλα.
Και του χρόνου να είμαστε καλά, ακόμα περισσότεροι :sm5: |
|
|||
|
|||
Να ευχαριστήσω και εγώ τους πρωτεργάτες της εκδήλωσης για το άψογο αποτέλεσμα και να ευχαριστήσω και για τα δώρα που πήρα.Και του χρόνου gsforum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
|||
|
|||
Περάσαμε τέλεια. Για άλλη μια φορά, το φόρουμ απέδειξε την δυναμική του και την συνεχώς ανοδική του πορεία. Καλή δύναμη σε όλους για την κατάκτηση ακόμη πιο υψηλών στόχων !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:sm4: |
|
|||
|
|||
Ενω ψηνομουνα να κατεβω μου την χαλασανε απο τη μια οι αγροτες απο την αλλη ο καιρος που λεγανε συν τα χιλιομετρα .....Του χρονου σιγουρα μαζι
|
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια, Συγχαρητήρια, Συγχαρητήρια............
Τέλειο το Μέρος (Ναύπλιο) Τέλεια η Εκδήλωση Τέλειος ο Κόσμος Ευχαριστούμε πολύ όλους τους Διοργανωτές. Και του χρόνου να είμαστε καλά. Πάντα τέτοια. |
|
|||
|
|||
Εξάλλου τα BMW φτιαχτηκαν, και διδαξαν και τους υπόλοιπους, για να αλωνιζουν τους Εθνικους δρόμους του κοσμου!!!
που ειναι ο γιωργος (GEORGEP) που ολοι αγαπησαμε;;;;;;;; |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
H Δημοτική Αστυνομία του Δ.Α. κόβει κλήσεις και για την διέλευση πεζοδρόμων! | Arkas | Χρήσιμα | 9 | 07-02-2010 14:57 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
Το νέο Ζ 1000 του 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 5 | 16-12-2009 17:46 |
113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 14:29 |