|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καντηλι 4/12 χωματινα βολτα
Ποιος σε πιάνει τώρα με τα καινούρια γάντια και μάσκα! |
|
|||
|
|||
για το τίναγμα στις ελιές εννοείς ???
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ο ενας μαλιστα ( με τον πιγασο ) ειναι μελος εδω ειναι ο badgeorge τωρα εχει και ενα gs 1100 κανανε φοβερη βολτα με πολυ πολυ περιπετια και ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΛΑΣΠΗ http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/photo...50_6572900.jpg |
|
|||
|
|||
Αν μου εχουν φερει τα λαστιχα μεχρι τοτε ειμαι μεσα.Τριτη μου ειπε.Για την ωρα και τη συναντηση τα ξαναλεμε...Ετσι κι αλλιως εγω εδω θα ειμαι.
|
|
|||
|
|||
Μηπως να βγαλω το φτερο μπροστα να μην εχουμε κανα προβλημα?(ειναι carbon.Δεν λεει να κλαιμε)
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=SenseiG;528306]Αστο καλυτερα Στρατη γιατι θα λειπω και ποιος θα σε προσεχει....
Οss!!! Θα τον προσέχω εγώ sensei ,μην αγχώνεσαι. |
|
|||
|
|||
Ηλια μου επιτρεπεις ε? http://www.gsforum.gr/%CE%A7%CF%89%C...9%CE%B1-19395/
Θυμηθηκα τη βολτα σας περσυ το πασχα και το ποσο ειχα ζηλεψει τοτε... |
|
|||
|
|||
[quote=geod;528514]
Απόσπασμα:
Μπραβο Γιωργη,γιατι τον ξερεις το Στρατη. Πορωνεται και δεν ελεγχεται ευκολα,ειδικα στην λασπη.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παιδια η διαδρομη θα ειναι στο 99% ιδια μ αυτη που καναμε την Μ.Πεμπτη, οπως εβαλε και ο ziumann. Αν πανε ολα καλα και προλαβουμε, γιατι το κοβω να ειμαστε πολλοι. Και οταν υπαρχουν πολλοι οι χρονοι μειωνονται. Σημειο συναντησης θα ειναι τα McDonalds στην εθνικη οδο, μετα τα πρωτα διοδια της εθνικης στις 9πμ. Αν και δεν εχει βρεξει και ουτε χιονισει, ισως καλο θα ηταν ομως οσοι εχετε χαμηλο φτερο να το βγαζατε. Στα 800gs ομως μην το κανετε γιατι μετα μενει εκτεθειμενο το σωληνακι υψηλης. Τα ξερετε αλλωστε καλυτερα απο μενα. Το προγραμμα λεει βολτα στο βουνο, χωρις φαγητα σε ταβερνες. Ο καθενας θα παρει κανενα σαντουιτς/τοστ και οτι αλλο θελει. Θα προσπαθησουμε να κανουμε οσο πιο πολυ χωμα μπορουμε. Εναλλακτικη διαδρομη θα προσπαθησουμε να βγαλουμε, αν και εκει πολλες επιλογες δεν εχουμε. Ξαναματαλεω, οτι η βολτα θα ειναι δυσκολη εως παρα πολυ δυσκολη. Δεν βαζω καμια προυποθεση. Ο καθενας μεσα του ξερεις τι μπορει και τι δεν μπορει να κανει. Ειδατε και μερικες φωτογραφιες απο βολτες αλλων παιδιων και ξερετε τι γινεται εκει πανω. Βεβαια ολες αυτες προερχονται απο πολυ extreme καταστασεις και ακριβως μετα απο βροχη. Σε μας δεν εχει βρεξει προσφατα, οποτε ισως να ειναι καλυτερα. Βεβαια εχουμε και την εβδομαδα που μας ερχεται για να δουμε αν θα βρεξει. Αντε, με το καλο λοιπον και μακαρι να προλαβω και γω να φτιαξω τον συμπλεκτη. |
|
|||
|
|||
[quote=SenseiG;528520]
Απόσπασμα:
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 23:39 |
Φθινοπωρινή εξόρμηση στην ορεινή Ναυπακτία 6-7-8/11/2009 | georgekostas | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 472 | 11-02-2011 15:09 |
Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 10:32 |