|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Παιδιά ας το κλείσουμε εδώ. Οτι έγινε, έγινε. Ειναι σαφές ότι έγιναν λαθη στη διαδικασία. Ομως απο δω και πέρα, με όσα λέγονται, παρεκτρεπομαστε επικίνδυνα.
Νεκταριε, καλοταξιδες οι βαλιτσες. Χωρίς ειρωνία. Ούτε κατάρες. Μιχάλη κάθε εμπόδιο σε καλο. Αλλαξε μηχανή... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πλαϊνές Βαλίτσες από R1200GS Adventure
ααααα...οσο για μπρατσαρας, εισαι φιλαρακο!!!!! Καλοταξιδες!!!
|
|
|||
|
|||
Ο πωλητης ειχε μια επιλογη (παρ ολο που δεν το γνωριζε) να σεβαστει τους κανονες του forum.
Απο εκει και περα η πρωτη ενημερωση εγινε στον Μιχαλη στην ζητηση του στις 13:07 αναφεροντας για την πωληση και ζητησε να του στειλει πμ, κατι προφανως που δεν εγινε...10 λεπτα μετα 13:17 βαζει αγγελια πωλησης και ζητα δικαιωμα ο Μιχαλης στις 13:55! Τωρα, αν μιλησε ο Νεκταριος και τις εκλεισε μεσα σε αυτο το διαστημα, τι ψαχνετε να βρειτε?Ενα σετ βαλιτσες ηταν γιατι πηρε τοσο εκταση και γινονται παρεξηγησεις, απορω, λες και ηταν το μοναδικο δεν ειναι ολος ο κοσμος σε wifi area ή πανω απο ενα η/υ ολη μερα να ποσταρει!!! Μιχαλη φιλαρακι (χωρις να σε ξερω προσωπικα) κανε το project σου με τα υπολοιπα και αν δεν βρεις βαλιτσες πες μου να σου στειλω τις δικες μου για οσο θελεις, τις αγορασα χωρις να μου χρειαζονται και το ταξιδι που υπολογιζω για τον Αυγουστο μπορει να γινει και χωρις αυτες! |
|
|||
|
|||
ΕΥΓΕ
|
|
|||
|
|||
Oριστε Μιχαλη....
http://www.gsforum.gr/f103/%CE%91%CE...venture-41962/ Οπως ειπα και παραπανω δεν ηταν το μοναδικο σετ προς πωληση! Ο πωλητης ειναι γνωστος και τα πραγματα ειναι οπως τα γραφει! Last edited by kwstas; 10-07-2013 at 11:04. |
|
|||
|
|||
εσυ εχεις μεγαλη γλωσσα και θελει ραψιμο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by squad; 10-07-2013 at 11:18. |
|
|||
|
|||
Hρεμα....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Για να κλεισει το ολο θεμα και απο μερους επειδη ειμαι ανθρωπος που δεν αφηνει να πεσει τιποτε κατω (λαθος μου) και οπως ολοι ξερετε ο γραπτος λογος μπορει να παρεξηγηθει ευκολα να ζητησω συγνωμη σε οσους πειραξαν τα ειρωνικα μου σχολια.να ειστε καποιοι σιγουροι πως προσωπο με προσωπο η ακομη και δια τηλεφωνου δεν θα γινοταν ολο αυτο το τεράστιο ζητημα που και παλι εχω να πω οτι ο πωλητης ειχε αγνοια.απλα και γω πειραχτηκα απο καποια γραφομενα και αυτο ηταν ολο.να ειστε καλα ολοι.
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|