|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απεργίες με αφορμή τα νέα μέτρα, συμφωνείτε ή όχι ;
το καινούριο κόλπο με τις αποδείξεις είναι να σου δίνουν αλλο ποσό από αυτό που πληρώνεις και σε μια ταβερνα που πήγα στην Ναυπακτο Ιανουάριο 2010 όταν ζήτησα λογαριασμό μου έφεραν την κανονική απόδειξη αλλά με τα ρέστα μου έφεραν απόδειξη μικρότερου ποσού από τον Αυγουστο του 2009 το οποίο το ειδα όταν εφτασα στην Αθήνα.Τι να πεις.?Από παντού κλέβουν και μετά φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι για την κατάντια .Ολοι μας φταίμε που τα ανεχόμαστε.Και τον δημ. υπάλληλο που μιλάει άσχημα σε όλους που του φέρνουν δουλειά και στον απατεώνα επιχειρηματία που κλέβει τους πάντες.Οταν από χρόνια οι ευρωπαίοι μας θεωρούσαν αφρικανικό κράτος παρεξηγιόμασταν και λέγαμε το γνωστό ρητό με τα βελανίδια.Τώρα όμως ξεσκεπαστήκαμε.Το ξέρετε ότι όταν η Ολυμπιακή έκλεισε 300 ατομα συνεχιζαν να δουλευουν στην νεα εταιρια μεχρι την οριστικη μεταβαση.Αυτοι λοιπόν οι 300 διαμαρτυρονταν διότι δουλευαν ενω οι υπολοιποι ηταν σπίτια τους και έπαιρναν πλήρη μισθό.Οι πιλότοι της ολυμπιακής που θέλουν να μεταταγούν στην ΥΠΑ με μισθούς ολυμπιακής δεν εχουν αντικείμενο εργασίας σαν πιλότοι.Θα κάθονται δηλαδή και θα πληρώνονται οπως στην ολυμπιακή.Στο δημόσιο το πρόβλημα δεν είναι η μονιμότητα αλλα η ατιμωρησία.Δεν υπάρχει περίπτωση να απολυθεί δ.υπάλληλος ότι καινα κάνει γιατί αυτός που τον έβαλε θα τον σώσει.Οταν καταργηθεί η μονιμότητα τότε τα κόμματα θα κάνουν οτι θέλουν στο δημόσιο γιατί αλλιως θα απολύεσαι.Αρα δεν φταιει η μονιμότητα αλλα το οτι δεν τηρούνται οι νόμοι,Ο σημερινός υπαλληλικός κώδικας προβλέπει απόλυση όταν υπαρχει παράπτωμα όπως επίσης και αν καταργηθεί η θέση σου δηλ. οταν κλεισει η υπηρεσία σου πουληθεί κ.λ.π.Σήμερα τιποτα απο αυτά δεν εφαρμόζεται.Η λύση ειναι απλή.Εφαρμογη των νόμων.
Last edited by geolag; 16-02-2010 at 23:19. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σίγουρα όλοι μας έχουμε μερίδιο είτε συμμετέχοντας, είτε κάνοντας τα στραβά μάτια, υπάρχουν όμως "λειτουργοί¨που έχουν καθήκον να ελέγχουν και να τιμωρούν, πουθενά δεν αφήνουν το θέμα της της τήρησης της νομιμότητας και της ευνομίας στην καλή διάθεση των πολιτών. Στην γειτονική Ιταλία του Μπερλουσκόνι παρακαλώ, υπάρχουν δικαστικοί που τινάχτηκαν στον αέρα από την Μαφία, δικαστικοί που έστειλαν πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας να πεθάνει στην εξορία, και που σήμερα ακόμα έχουν τα κότσια να τα βάζουν με τον πρωθυπουργό τους, ενώ εδώ διαγωνίζονται ποιός θα δείξει την καλύτερη διαγωγή και εξαντλούν την αυστηρότητά τους στους χρήστες ναρκωτικών και σε τίποτα ταλαίπωρους χρεωμένους..(αλήθεια, καταλάβε κανείς ποτέ τι έγινε με το παραδικαστικό ) Last edited by frits; 16-02-2010 at 23:57. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα πω κάτι που έχει συμβεί. και εμένα για μια εγχειρηση του πατέρα μου για καταράκτη,μου περασαν το μύνημα μεσω μεσάζοντα για το ποσό,το οποίο είχε δύο σκέλη,ένα για να πάρει σειρά και ένα για να τον εγχειρήση. και φυσικά και εγώ (χωρίς μεσάζοντα όμως) του έδωσα το μύνημα,ότι θα το πάνε τέσσερις σηκωτό,αν κάνει καμια παπαριά στον πατέρα μου και θα ήταν μεγάλη μου τιμή να τον συμπεριλάβω στον αστυνομικό μου φάκελο. ένας αλβανός με κράτησε μην του φάω το λαρύγγι. ο πατέρας μου μπήκε στο νοσοκομείο μετά απο 6 μέρες και όλα πήγαν καλά.δεν πλήρωσα τίποτα και στο γιατρό τελικά έκανα δώρο...ένα στυλό. αυτά.. |
|
|||
|
|||
η αληθεια ειναι Γιάννη!
Απόσπασμα:
Ακομα και μια απλη επιστρατευση ΟΛΩΝ ανεξαιρετως θα ηταν πολυ χρησιμη και θα απεδιδε τα μεγιστα αφου κανεις δεν θα μπορουσε να απεργησει και το κρατος -μαζι με άλλες ρυθμισεις - θα λειτουργουσε πολυ πιο ευρυθμα εστω για καποιο διαστημα!! Μην σε απασχολει η διαρκεια αυτης της κουβεντας, εδω θα ειμαστε να τα λεμε με τις ωρες....εεεεε με τα αναριθμητα ποστ ηθελα να πω!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το καθε κρατος ειναι σαν ενα μαγαζι, μια επιχειρηση!! Οταν αυτο το μαγαζι π.χ. υπερχρεωθει θα κανει τα αδυνατα δυνατα για να ξεχρεωσει και να βγει απο την δυσκολη κατασταση! Ετσι θα απολυσει κοσμο ενδεχομενως, θα μειωσει τις προμηθειες του και θα αυξησει τις τιμες των προιοντων του, θα κλεινει τα φωτα οταν ο υπαλληλος αλλαζει δωματιο εργασιας κ.λ.π., κ.λ.π. Μεχρι και στο κο.......χαρτο στην τουαλετα θα βαλει πλαφόν χρησης!!! Διότι αν το μαγαζι αυτο περιμενει το τζοκερ για να ξεχρεωσει, δηλαδη μαζεμενα λεφτα απο άλλες πηγες χωρις να πειραξει τιποτε απο τα γυρω-γυρω ψηλά-ψηλά τοτε επαιξε κι εχασε!!! Εκτος φυσικα κι αν ειχε προνοησει ο ιδιοκτητης του να υπαρχει μεγάλο αποθεματικο οποταν θα γινοντουσαν αλλοι υπολογισμοι αλλα και παλι θα γινοντουσαν περικοπες πιο περιορισμενες βεβαια!! π.χ. δεν θα εβαζε πλαφον στο χαρτι τουαλετας!!! Οσο για την Ιαπωνια......αστο καλυτερα αυτοι ειναι σε εναν αλλο κοσμο, ΠΟΛΥ καλλιτερο απο τον ελληνικο!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Έτσι όπως έχουν καταντήσει τους Έλληνες,όλοι έχετε δίκιο παιδιά,όλοι κατηγορείτε κάτι ή κάποιον,όλοι δεν γουστάρετε την πολιτική,όλοι δεν συμφωνείτε με την αδικία,όλοι τα έχετε βάλει με κάποιον τομέα κτλ..κτλ....κτλ..
Βρε παιδιά εκείνη τη μία και μοναδική στιγμή που έχετε τη δύναμη στα χέρια σας να περάσετε ένα μήνυμα............τι κάνετε??? |
|
|||
|
|||
Ο Έλληνας έχει μάθει μόνο να παραπονιέται
Είμαστε ότι ψηφίζουμε ,αυτό είμαστε τίποτα άλλο ΆΑΑ και κάτι άλλο ,πρέπει να κατεβούμε όλοι σε απεργία και να απαιτήσουμε σύνταξη στα 90 μόνο έτσι θα ησυχάσουμε !!! |
|
|||
|
|||
Θάπρεπε να κάνουμε ότι και το καλοκαίρι μετά τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο: Βουβή διαμαρτυρία στο Σύνταγμα όλων μας απλά ζητώντας από τους 300 εθνοπατέρες (τρομάρα τους) να πάρουν επιτέλους μέτρα και να δείξουν ήθος.
Οτι ψηφίζουμε είμαστε, αλλά μην κάνουμε και τους χαζούς! Ο καθένας μας έχει και διαφορετικό ρόλο. Αυτούς εκεί που πλουτίζουν επί γενεές στην πλάτη μας τους ψηφίσαμε για να βάλουν τη χώρα στο σωστό δρόμο.. και αποτύχανε.. και τώρα μας ζητάνε να ξανασφίξουμε το ζωνάρι! κι εμείς καταγινόμαστε αν φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι, αν χρειάζονται 6 ή 26 μέτρα για να ορθοποδήσει αυτή η χώρα. Πολιτικούς με ούμπαλα χρειαζόμαστε και όχι πολιτικούς ούμπαλα!! αλλά όπως έλεγε και το τραγουδάκι "απ την Κική και απ΄τον Κοκό ποιόν να διαλέξω?" |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχεις απόλυτο δίκιο Το κέρατο μου |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έρχονται τα νέα κρατικά αυτοκίνητα!!! | zastava | Χιούμορ | 4 | 20-10-2009 00:13 |
Η νέα Mercedes E-Class με αισθητική Lorinser | essel | Αυτοκίνητο | 6 | 16-10-2009 11:54 |
Το διαζύγιο βλάπει σοβαρά την υγεία, σύμφωνα με νέα έρευνα | wolferin | Διάφορα | 7 | 29-07-2009 23:16 |
Όλυμπος - 1 από τα 7 νέα θαύματα του κόσμου!!!! | riko46 | Ελλάδα | 5 | 18-05-2009 00:46 |
τα νέα μοντέλα της bmw για το 2009 | GS_maniac | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 23-01-2009 20:25 |