![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Η επομενη μερα παλι βροχη απο το πρωη μεχρι το βραδυ. Πηγα Tromso και Trondheim με το καιρο να εχει τα χαλια του...
![]() ![]() Στο αλλο camp γνωριστικα με κατι πολωνους πολυ κορμια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στα χλμ εμεινα πισω λογο οριων 90 εξω απο κατοικιμενες περιοχες και 50 μεσα... θα εφευγα χωρις να δω τα υπολοιπα. Θα πηγαινα για οσλο και κατω...δυστηχως αλλα θα τα αφηνα τα υπολοιπα για καποια αλλη φορα. Μεχρι και στις γεφυρες τις Δανιας ρε παιδια εβρεχε..!!! Ξεπατωθηκε!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() το χαρτη μονο μεσα στις στασεις το ανοιγα για να δω απο που θα την κανω ![]() ειχα gps αλλα αυτο ελεγε ευθεια και εγω την εκανα οπου μου την εδινε και γελουσα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() λετε να βγαινει και σε touring |
|
|||
|
|||
![]()
αυτο ειναι για το touring
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εδω εμεινα σχεδον απο βενζινη...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -νο μακντοναλτ!!! -τι μακντοναλτ ρε μπαρμπα δε θελω να φαω !!! ![]() ![]() σατανικο το μερος κοιταξτε εξαρια!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
απο κει οδηγησα αρκετα και το πρωι εφτασα eisenach γερμανιας σε κατι φιλαρακια, την αραξα μεχρι το αλλο πρωι ηπιαμε επιτελους τις μπυριτσες μας και το πρωι την εκανα
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το πρωι το προγραμμα ελεγε ανατολικα μετα την πραγα....θα ηθελα να μπω μεσα αλλα αφηνω υπολοιπο παντου για να εχω λογο να ξαναπαω. Εκει πηγα για..
![]() ![]() ![]() φτανει!!! Αρκετα!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
την επομενη linz για κανα φουρνο να προμηθευτω για μασα
![]() ![]() αυτο ηταν σε parking ![]() και μετα πιο κατω για κροατια σερβια και τετοια ![]() ![]() το μωρο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ετσι απλα γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν κάνεις αυτό που σ' αρέσει, δεν υπάρχουν όρια, χρόνος, κούραση . . . μόνο εικόνες.
Μ' αρέσει να το ακούω και να ταξιδεύω . . . όλη νύχτα . . . Αφιερωμένο. ![]() Last edited by nikos-x; 07-08-2012 at 18:34. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|