|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο Vaska έχει κέφια
Βρε Μπιλάκο,
θε να μας πεθάνεις ;;; Ένα ένα τη φορά !!! |
|
|||
|
|||
παμε πισω στην εφημεριδα
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Παλιό αλλά καλό που το θυμήθηκα σήμερα.
Πάει ένας λεβέντης με πολλές σηκωμάρες στο μπ0ρδέλ0 να ξεχαρμανιάσει. Τον υποδέχεται η κοπέλα και αν και ήταν παράωρα του είπε οκ. Μπαίνουν στο δωμάτιο γδύνονται κι ενώ είναι ο μάγκας έτοιμος - πανέτοιμος για τον τορπιλισμό του πλοίου, η κοπέλα του λέει: - " Σταμάτα φίλε, δεν γίνεται τπτ, δεν έχω προφυλακτικά." - Τι???? κανένα??? τπτ?? - Δυστυχώς τπτ. - Και τώρα τι κάνουμε??? Εγώ πρέπει να γ****σω, δεν με παίρνει άλλο, θα πάθω τπτ. - Λοιπόν, άκου τι θα κάνουμε, θα βάλεις ένα 50άευρω μέσα μου, μόλις τελειώσεις θα το ξανατραβήξεις προσεκτικά και ας ελπίσουμε αυτό να είναι αρκετό. Τι να κάνει ο φουκαράς, βγάζει από το πορτοφόλι του ένα 50άευρω το χώνει όπως όπως και αρχίζει. Σπρώχνει, ξανασπρώχνει, η ένταση μεγάλη, φωνάζει αυτός, φωνάζει αυτή και φτάνουν αισίως στο τέλος. Σκύβει μαζεύει τα βρακιά του αυτός και μετά προσπαθεί να βρει το 50άρικο. Άφαντο όμως το πενηντάρικο. - εεε με τόσο σπρώξιμο που έκανες (του λέει αυτή) θα το έχωσες πολύ βαθιά και δεν το βρίσκεις τώρα. Τσαντισμένος ο φιλαράκος που έχασε το 50άρι, βροντάει την πόρτα και φεύγει. Εντωμεταξύ, στο σαλόνι περιμένει κι άλλος Νταυραντισμένος. Η κοπέλα ακολουθεί την ίδια διαδικασία, του εξηγεί πως δεν γίνεται μιας και δεν υπάρχουν προφυλακτικά, αλλά ο τύπος είναι κι αυτός ξαναμμένος. Η κοπέλα του λέει το κόλπο με το 50άρι, ψάχνει αυτός τις τσέπες του και βρίσκει μόνο 100άευρω. Τι να κάνει, την πάει στο δωμάτιο, χώνει το 100άευρο κι αρχίζει κι αυτός το σπρώξιμο. Σπρώξε σπρώξε, χώθηκε μέσα το 100άρικο αλλά άρχισε να βγαίνει το 50άρι. Γουρλώνει τα μάτια ο τύπος και λέει: Τόσα μου***ιά έχω δει στη ζωή μου, αλλά μου***ί που να δίνει και ρέστα, πρώτη φορά βλέπω ..... Last edited by vaska; 06-03-2013 at 22:40. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|