|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Όσοι ξέκοψαν από τη γη τους, έχασαν τον δρόμο για την Ιθάκη.
Συγγνώμη για το σπαμάρισμα αλλά η φώτο του μανιακού είναι όλα τα λεφτά. Δεν πιστεύω ότι μέσα στα 6500 μέλη του φόρουμ υπάρχει κάποιος με αντίστοιχη φωτογραφία.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μιας και είσαι από την Κρήτη (την αγαπώ ιδιαίτερα ) θα σας πω μια μικρή Ιστορία. Στο χωριό μου Παναγιά έχουμε έναν συνοικισμό με την ονομασία << Γωνιά>>. Το σλόγκαν μας είναι. Τι Ζωνιανά και σαχλαμάρες. Τα Γωνιανά να δεις. Πράγματι το ζητήσαμε από Ευρωπαικό οργανισμό για προστασία σαν περιοχή Φυσικού Κάλους. Φωτό δεν ξέρω να ανεβάζω. Στείλε μου email να σου στείλω. Να είστε καλά............. |
|
|||
|
|||
Μην τραβας ζόρια...ΝΑΠΟ αγόρι μου
Αυτές τις στιγμές, τις ζούμε μόνο στην Πελοπόννησο......κοιτά να μαθαίνεις, ποτέ δεν ειναι αργα Πως έμαθες για τα BMW..... |
|
|||
|
|||
Σε ένα μικρό χωριό
στα περίχωρα της Σητείας,άλλα κόλπα που στην τσιμεντούπολη που να τα βρείς...στις φωτο η θέα που αγναντέυουμε και ηρεμούμε και οταν βραδιάσει παρέες με τα προβλεπόμενα ευτηχώς που δεν ξεκόψαμε.....το χωριό ειναι ψυχοθεραπεία. Last edited by f1shf1nder33; 18-10-2012 at 22:01. |
|
|||
|
|||
και μερικες απο το δικο μου...
DSCN1362.jpg (84.8 KB) DSCN1376.jpg (95.4 KB) DSCN1399.jpg (96.5 KB) new 096.jpg (93.5 KB) new 168.jpg (95.6 KB) new 175.jpg (95.7 KB) new 177.jpg (99.0 KB) new 178.jpg (90.1 KB) new 187.jpg (99.4 KB) P4191033.jpg (91.1 KB) |
|
|||
|
|||
πανεμορφο!!! ποιο χωριο ειναι φιλαρακι??!! |
|
|||
|
|||
Βρουβιανα Αιτωλοακαρνανιας ,χανουμε λιγο σε ονομα αλλα εχουμε ομορφιες.
Δυστηχως τωρα που ξεμεινα απο μοτο πηγαινω μονο 2 φορες το χρονο |
|
|||
|
|||
Ας το λένε όπως θέλει! Καταπληκτικό...
|
|
|||
|
|||
ευχαριστω...αν καποιος βρεθει στα μερη οι γονεις μου ειναι εκει απο απριλη μεχρι οκτωβρη και το σπιτι πολυ μεγαλο.(τηλ στο προφιλ)
|
|
|||
|
|||
Αυτοι ειμαστε πραγματικα οι ΕΛΛΗΝΕΣ...μην τους αφησουμε να μας το παρουν αυτο...
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|