|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
leatherup.com
http://www.leatherup.com/
Το site ειναι απο αμερικη, εχει παμφηνα μπουφαν και αλλα. Το βρηκα ψαχνοντας μπουφαν για την κυρα αλλα δεν το τολμησα. Με τελωνειο απο αμερικη τι παιζει; Αν εχει καποιος καμια εμπειρια.. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: leatherup.com
Ενδιαφέρον site ...
|
|||
|
|||
Εξαρτάται από την μέθοδο που σου αποστέλουν το δέμα. Αν με τα ταχυδρομεία τους τότε θα έρθει στο τελωνείο των Ελληνικών Ταχυδρομείων και θα μπει ένα τυπικό κόστος γύρω στα 5€. Καλό είναι να υπάρχει μια συνενόηση ώστε το δέμα να γράφει δώρο. Αν σταλεί με courier θα νομίζεις ότι αγόρασες γούνα και όχι μπουφάν. Συγκροτείτε επιτροπή από 2 τελώνες οι οποίοι πληρώνονται γύρω στα 30€ ο καθένας και μετά έρχεται το τελωνείο του μπουφάν. Καλύ επιτυχεία.
Την έφαγα και εγώ μια φορά και έμαθα. |
|
|||
|
|||
Ωραιο φιλε μου αλλα οπως ειπαν και οι υπολοιποι,αν σου κατσει τελωνειο--την εκατσες....και εχει μονο δερματινα,,,,,
|
|
|||
|
|||
[ Αν σταλεί με courier θα νομίζεις ότι αγόρασες γούνα και όχι μπουφάν. Συγκροτείτε επιτροπή από 2 τελώνες οι οποίοι πληρώνονται γύρω στα 30€ ο καθένας και μετά έρχεται το τελωνείο του μπουφάν. Καλύ επιτυχεία.
Την έφαγα και εγώ μια φορά και έμαθα.[/QUOTE] Αυτο το εχω ακουσει κι εγω ... μακρια απο κουριερ και ας αργησει λιγο. |
|
|||
|
|||
[QUOTE=giorgos.1979;154299]Motorcycle & Leather Clothing Store - Motorcycle Jackets, Helmets, Biker Boots, Leather Pants & Chaps
Το site ειναι απο αμερικη, εχει παμφηνα μπουφαν και αλλα. Το βρηκα ψαχνοντας μπουφαν για την κυρα αλλα δεν το τολμησα. Με τελωνειο απο αμερικη τι παιζει; Αν εχει καποιος καμια εμπειρια..[/ ωραίο site,το είχα κοιτάξει ήδη για κάτι φοβερά γάντια,με 30$.Αλλά,με έξοδα αποστλής,γύρω στα 70$ δολλάρια επιπλέον,(γιατί αν προσέξετε καλά,για αποστολή στο εξωτερικό,χρησιμοποιούν συγκεκριμένο τρόπο),χωρίσ να υπολογίσω τυχόν τςελωνείο,υπερδιπλασιαζόταν το ποσό και έτσι το παράτησα..καλό ψάξιμο. |
|
|||
|
|||
Μπουφάν έχει σε πολύ καλές τιμές,ρισκάρεις όμως με τελώνηδες και φαρισαίους
|
|
|||
|
|||
είστε σίγουροι ότι στέλνει Ευρώπη ???
|
|
|||
|
|||
Κάτω αριστερά το γράφει..."we accept international orders"
ταχυδρομικά μόνο με USPS τουλάχιστον θα πληρώσεις μόνο φόρο και όχι κερατιάτικα. |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|